• OUTLET
    Denon RCD-M41 DAB Stereo versterker met CD Outlet
    Denon RCD-M41 DAB Stereo versterker met CD Outlet
    Denon RCD-M41 DAB Stereo versterker met CD Outlet
    Denon RCD-M41 DAB Stereo versterker met CD Outlet

    Denon RCD-M41 DAB Stereo versterker met CD Outlet

    € 249,00
    € 379,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 130,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 329,00 € -80,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Aantal :

    Niet op voorraad

    Dit product is splinternieuw maar de doos was geopend.

    De Denon RCD-M41 DAB is een mini stereo audiosysteem met cd-speler. Het heeft een tuner voor FM-radio en DAB digitale radio. Bovendien is het met draadloze Bluetooth-connectiviteit uitgerust.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Met de introductie van de D-M41, het nieuwste lid van de legendarische M-serie, is de lat opnieuw hoger gelegd door Bluetooth-connectiviteit toe te voegen, maar tegelijkertijd het ontwerp volledig analoog te houden, voor een nog beter geluid en het elegante uiterlijk dat bekend van de andere topmodellen van het merk is.

    Denon D-M41: geweldig geluid en simpelheid

    De D-M41 combineert de RCD-M41 cd-ontvanger en bijpassende SC-M41 luidsprekers, en hoewel het systeem gebaseerd is op de zeer succesvolle - en meermaals bekroonde - D-M40, hebben de ingenieurs van Denons de ontwerp, van de styling en faciliteiten tot en met het audiocircuit, om nog meer prestaties en waarde te bieden.

    Bluetooth is geïntegreerd om directe draadloze connectiviteit met smartphones, tablets en computers mogelijk te maken, als onderdeel van een pakket invoeropties dat is ontworpen om optimale flexibiliteit te bieden. Het Bluetooth-circuit is compleet ontworpen met een aan / uit-schakelaar, die indien nodig een gemakkelijke draadloze verbinding biedt, plus verbeterd geluid van andere bronnen zoals CD, DAB / DAB + (selectief model), FM of digitale ingang wanneer deze niet in gebruik is.

    Al deze opties maken deel uit van een speciaal audioverbeteringspakket dat is samengesteld om de D-M41 duidelijk van de concurrentie  te onderscheiden. De verbeteringen strekken zich zelfs uit tot de onderliggende oplossingen van het product, zoals de creatie van een nieuw en discreet analoog versterkercircuit dat is ontworpen om een grotere helderheid en zuiverheid van het geluid te bieden, gebouwd in lijn met Denons 'Simple and Straight'-filosofie. Het circuitontwerp is eenvoudig, met verkorte signaalpaden om extra ruis te voorkomen. Dit maakt deel uit van Denons Triple Noise Reduction Design, dat ook een zorgvuldige scheiding van analoge en digitale circuits en een nauwkeurige signaalaarding omvat. Bovendien is vervorming door de ingangssignaalkiezer, volumeregelaar en versterker tenietgedaan om een zo zuiver mogelijk geluid te garanderen.

    Het nieuwe versterkercircuit levert 2x30W, zodat de RCD-M41 voldoende vermogen heeft om de bijpassende SC-M41 luidsprekers van de set of andere populaire oplossingen aan te sturen (een CD-receiver kan ook afzonderlijk worden aangeschaft), en ook om een hoofdtelefoonversterkergedeelte aan te drijven dat is gemaakt voor degenen die liever meer individueel luisteren.

    Naast de Bluetooth-ingang, een ingebouwde CD-speler en FM-radio (, zijn er ook twee digitale optische ingangen voor externe bronnen, zoals audio die rechtstreeks van de TV komt. Hi-Res 192kHz/24bit converters ondersteunen alle beschikbare digitale bronnen.

    Naast een pre-out voor de subwoofer zijn hoogwaardige luidsprekeraansluitingen gebruikt, en de RCD-M41 zelf is bovendien met een afstandsbediening uitgerust voor de besturing van het hele systeem. Het uiterlijk is opgefrist en aangepast aan het industriële ontwerp van Denons vlaggenschip New Generation hifiproducten. Tegelijkertijd zijn de voor de set voorgestelde SC-M41 boekenplankluidsprekers opgewaardeerd via Denons speciale European Sound Tuning-programma, zodat ze het potentieel van de meegeleverde cd-speler optimaal kunnen benutten.

    Al deze functies vormen samen een compleet systeem dat klaar voor de toekomst is, flexibel, maar ook even geavanceerd en krachtig als de rest van de bekende M-serie van Denon.

    Belangrijkste kenmerken:

    • 2 x 30W vermogen, plus een preout aansluiting voor een actieve subwoofer
    • Bluetooth voor draadloze streaming afkomstig van smartphones en tablets
    • Nieuwe discrete analoog circuit voor betere audio prestaties
    • Simpel circuit ontwerp
    • Hoge precisie digitaal / analoog converters om high definition geluid te reproduceren
    • Triple Noise Reduction Design voor signaalzuiverheid
    • CD, FM/DAB radio en twee optisch digitale ingangen
    • Aparte hoofdtelefoon aansluiting 
    • Nieuwe industriele vormgeving
    • Speaker optimiser voor de beste prestaties met SC-M41
    • Beschibaar in zwart en premium zilver

    DENON
    RCDM41DABSPEK*Outlet

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Verlengde garantie
    36 maanden
    Bluetooth
    Ja
    Optische ingang
    1-2
    Aantal kanalen
    2.1
    DAB+ radio
    Ja
    Analoge ingang
    1
    Subwoofer-uitgang
    Ja
    AUDIO-formaat ondersteuning
    CD
    CD-R/RW
    MP3
    WMA
    AM/FM radio
    Ja

    Specifieke referenties

    Nieuw
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: