Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker
   Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker
   Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker
   Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker
   Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker
   Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker

   Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze luidspreker

   € 799,00
   BTW inbegrepen
   Kleur :
   Aantal :

   Vraag ons naar de details

   Dit product is een demo model
   Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

   De Zeppelin, een draadloze slimme luidspreker opnieuw ontworpen voor het streamingtijdperk. Zijn elegante vorm combineert stereogeluid met hoge resolutie met een uitgebreide reeks slimme, verbonden functies en voorzieningen.

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   De nieuwe Zeppelin

   De Schoonheid van Geluid

   De nieuwe Zeppelin is een update van een iconisch ontwerp en maakt het nog aantrekkelijker voor het streamingtijdperk. Hij is gebaseerd op een schaalbaar platform dat in de nabije toekomst kan worden ontwikkeld en uitgebreid met nieuwe functies, zoals multiroom-mogelijkheid. Alle belangrijke functies die eerder in de Zeppelin Wireless zaten, zijn nog steeds aanwezig en waar mogelijk geüpgraded. Zo biedt de nieuwe Zeppelin nu AirPlay 2 en aptX Adaptive, naast Spotify Connect.

   Daarnaast is het voorzien van zowel geïntegreerde Alexa stembediening als geïntegreerde streaming service ondersteuning van een breed scala van aanbieders, allemaal toegankelijk via de Bowers Wilkins Muziek App. Het resultaat is een draadloos luidsprekersysteem dat net zo goed klinkt als steeds beter, in feite en dat zowel in zijn donkere als lichte afwerking net zo mooi is. Maar nu is het veel slimmer en flexibeler. Met de nieuwe Zeppelin hoeft u niet langer te kiezen tussen een volledig uitgerust product met de streamingdiensten die u nodig hebt en een mooi product met het geluid dat u wilt. U kunt beide hebben

   Waarom Bowers & Wilkins?

   Hoogwaardige audio is de reden waarom klanten voor Bowers Wilkins kiezen. De producten zien er geweldig uit en het merk heeft een aantal fantastische verhalen te vertellen, maar de belangrijkste reden waarom mensen in de afgelopen vijf decennia voor de producten van Bowers Wilkins hebben gekozen en zo vaak bij het merk terugkomen, is het prestatieniveau dat het ten opzichte van de concurrentie biedt. De producten zijn altijd aan de bovenkant van de markt, maar als het op prestaties aankomt, bieden ze altijd uitzonderlijke waarde voor het geld.

   De Schoonheid van Geluid

   Toen hij in 2007 op de markt kwam, verstoorde de originele Zeppelin de gevestigde markt voor iPod-docks en definieerde hij een geheel nieuwe categorie. In al zijn versies is de Zeppelin een van onze meest iconische en direct herkenbare producten geweest, maar zoals bij alles wat we doen, is hij ontworpen met het doel de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden in zijn gebruikscategorie: een kamervullende oplossing met één luidspreker. De nieuwe Zeppelin is een update van een iconisch ontwerp en maakt het nog aantrekkelijker voor het streaming tijdperk, door het beste geluid in zijn klasse te combineren met een uitgebreide reeks slimme, verbonden functies en voorzieningen.

   Bewezen sonische ingrediënten

   waaronder een voor FEA geoptimaliseerde behuizing met dikke wandsectie en 'controlled leak' porting, plus vijf kanalen eindversterking. In de Zeppelin zijn er stereomodules voor respectievelijk de linker- en rechtertweeter en de linker en rechter midrange drive-eenheden. De laatste stereomodule is bestemd voor de centrale woofer.

   Voor de hoge frequenties gebruikt de Zeppelin de 25 mm Dubbele Koepeltweeter, zoals gebruikt in onze 600 Serie Anniversary Edition. Voor middentonen wordt gebruik gemaakt van onze eigen Fixed Suspension Transducer - technologie in een paar 90 mm driver units, een benadering die wordt toegepast in al onze hoogwaardige vloerstaande luidsprekers, inclusief onze referentiemodellen uit de 800 Serie Diamond. Voor de lage tonen is er een herziene 150 mm subwoofer, ontwikkeld op basis van de unit in de Zeppelin Wireless.

   De Meest Flexibele Zeppelin Ooit

   De eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot uw muziek op de nieuwe Zeppelin is via de Bowers Wilkins Muziek App. Deze brengt een breed scala aan muziekdiensten samen onder één platform. Op dit moment zijn dat Deezer, NTS Radio, Qobuz SoundCloud, TIDAL en TuneIn, en Amazon Music, Apple Music en Pandora zullen naar verwachting zeer binnenkort worden toegevoegd. Dash Radio, Qplay en Ximalaya zullen ook in bepaalde markten worden aangeboden.

   Zoek gewoon naar de artiest, het album of het nummer dat je wilt horen en je krijgt alle beschikbare opties voor die inhoud bij alle diensten waarop je geabonneerd bent. Gebruik het symbool om muziek te beluisteren die je bijzonder goed vindt en de App zal je voorkeuren voor zowel artiesten als genres leren kennen, wat op zijn beurt helpt om zijn aanbevelingen aan te passen aan je smaak terwijl je luistert. Het synchroniseert uw favoriete inhoud op de App en de door u gekozen muziekdiensten, radiozenders en podcasts. Je krijgt ook toegang tot onze speciaal samengestelde afspeellijsten, met zorgvuldig geselecteerde nummers gekozen door ons akoestische team. Net als bij de vorige Zeppelins vindt u op het product zelf eenvoudige fysieke knoppen voor pauzeren, afspelen en volume omhoog/omlaag.

   Universele compatibiliteit & multiroom-functionaliteit

   De Muziek App is compatibel met zowel iOS (inclusief iPad) als Android toestellen. De multiroom-functionaliteit zal in de nabije toekomst worden aangeboden.

   Onmiddellijke streamingtoegang

   Geïntegreerde streamingdiensten voor directe toegang tot uw favoriete muziek in hoge resolutie tot 24 bits van een breed scala aan streamingdiensten, podcasts en radiozenders, met bediening via de Bowers Wilkins Muziek app. Dit is de eerste keer dat een Zeppelin in staat is om muziek in hoge resolutie af te spelen.

   Alexa stembediening

   Dankzij de ingebouwde stembediening van Amazon Alexa kunt u eenvoudig uw favoriete nummer, kanaal of afspeellijst afspelen met slechts een stemcommando. Dit is de eerste keer dat ondersteuning voor een spraakdienst is geïntegreerd in een product van Bowers Wilkins.

   De eerste Multiroom Zeppelin

   Kort na de introductie (streefdatum maart 2022) zullen wij de Zeppelin via de ether upgraden om multiroom-functionaliteit te bieden in ons traject om één verbonden ecosysteem te creëren rond al onze producten met digitale technologie (Hoofdtelefoons, Formation, Zeppelin en Panorama). Om van deze functie gebruik te kunnen maken hoeft de klant geen bestaande Bowers Wilkins-producten met Formation-functionaliteit te bezitten; het multiroom-"huis" van de klant zou zelfs volledig uit meerdere Zeppelins kunnen bestaan. Bezit de klant echter wel Bowers Wilkins-producten met Formation-functionaliteit, dan verschijnt de Zeppelin als een ander product of ruimte binnen dat systeem en u kunt muziek delen met meerdere producten met Formation-functionaliteit in het huis.

   De eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot je muziek op de nieuwe Zeppelin is via de Bowers Wilkins Muziek App. Deze brengt een breed scala aan muziekdiensten samen onder één platform. Op dit moment zijn dat Deezer, NTS Radio, Qobuz SoundCloud, TIDAL en TuneIn, en naar verwachting zullen Amazon Music, Apple Music en Pandora zeer binnenkort worden toegevoegd. Dash Radio, Qplay en Ximalaya zullen in bepaalde markten ook worden aangeboden. Bij de lancering is de Zeppelin alleen geschikt voor gebruik in de kamer, zonder multiroom-mogelijkheden. Klanten gebruiken de Bowers Wilkins Muziek App voor alle instelfuncties en ook voor de dagelijkse gebruikersinteractie (zoals het streamen van muziek). De bestaande Formation Set Up App zal worden verwijderd voordat de Zeppelin binnenkort wordt gelanceerd.

   Technische Kenmerken

   • Bowers & Wilkins Muziek App (met ondersteuning voor Deezer, Qobuz en TIDAL)
   • Apple AirPlay 2
   • Spotify Connect
   • Bluetooth In
   • Digital Signal Processing
   • Dynamic EQ

   Bluetooth

   • 5.0

   Bluetooth Codecs

   • aptX™ Adaptive
   • AAC
   • SBC

   AirPlay 2 compatibiliteit

   • iPhone, iPad en iPod touch met iOS 11.4 of hoger, Apple TV 4K of Apple TV (vierde generatie) met tv OS 11.4 of hoger, Mac of pc met iTunes 12.8 of hoger

   Versterker uitgangsvermogen

   • 240W

   Aandrijfeenheden

   • HF 2x 25mm (1”) double dome tweeters
   • MF 2x 90mm (3 ½”) FST midrange
   • LF 1x 150mm (6”) subwoofer

   Frequentiebereik

   • 35Hz to 24kHz

   Afmetingen

   • 210mm (h) x 650mm (w) x 194mm (d)

   Gewicht

   • 6.5 kg

   Aansluitingen

   • USB–C – alleen

   Ingangsspanning

   • 100V – 240V, 50/60Hz

   BOWERS & WILKINS
   ZEPPELIN MIDNIGHT GREY
   2024-07-26

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   ean13
   714346329502
   Lees meer