Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Bluetooth luidsprekers s-Living One

   JAYS

   € 219,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Niet op voorraad

   Prachtig ontworpen, de compacte en elegante s-Living One is de ideale slimme MultiRoom-luidspreker voor iedereen die zijn muziekervaring een boost wil geven zonder in te boeten aan stijl. 

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering vanaf 159€!

    

   45 dagen retourbeleid

   Gemaakt om kleine tot middelgrote kamers te verbeteren, geniet van het kenmerkende geluid van JAYS - uitgebalanceerd, helder en schoon - in het comfort van uw slaapkamer, keuken of kantoor.
   - Laat de muziek spelen waar in huis u ook bent met de MultiRoom-functie. Voeg extra speakers toe in verschillende kamers via Google Cast of AirPlay 2 om je favoriete podcasts of muziek je van kamer naar kamer te laten volgen voor een echt ononderbroken ervaring.
   - Gemaakt met gebruiksgemak in het achterhoofd, s-Living One biedt een ongecompliceerde installatie-ervaring en kan worden geïntegreerd in elke slimme thuisconfiguratie. De speakers verbinden met wifi, of ze via Bluetooth (ook NFC ondersteund) koppelen aan je smartphone, is slechts één tab of klik verwijderd. Gebouwd om te werken met Google Cast, AirPlay 2 en Spotify Connect, stelt uw smartphone u in staat de luidsprekers te bedienen, waar u zich ook in huis bevindt.
   - AirPlay 2 is een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke streamingtechnologie van Apple. Gebruik elk compatibel Apple-apparaat (iPhones, iPads, Macs, Apple TV's etc.) en stream uw favoriete muziek naar s-Living One. Met AirPlay 2 heb je zelfs MultiRoom-functionaliteit, door simpelweg meerdere AirPlay 2-speakers te kiezen, om overal in huis dezelfde muziek af te spelen. Met AirPlay 2-ondersteuning is uw s-Living One ook voorbereid om deel uit te maken van uw smart home door hem toe te voegen aan het Apple Home-universum (Apple Home-app).
   - Met Spotify Connect kun je muziek streamen van Spotify naar elke Spotify Connect-gecertificeerde luidspreker die is verbonden met je wifi. Gebruik de Spotify-app als afstandsbediening om het afspelen te bedienen. De Spotify Connect-streamingtechnologie is een geïntegreerd onderdeel van de Spotify-app en werkt met zowel Android- als Apple-apparaten. Spotify Connect vereist een Wi-Fi-verbinding, die ook zorgt voor probleemloze, lange afstand audiostreaming van hoge kwaliteit. Spotify Connect werkt op slechts één luidspreker tegelijk.
   - Met Google Cast kunt u uw favoriete audio streamen van elke door Google Cast ondersteunde app naar elke door Google Cast gecertificeerde luidspreker. Dit werkt met zowel Android- als Apple-apparaten. Download de Google Home-app om een MultiRoom-luidsprekeropstelling te bouwen of integreer de s-Living-luidspreker in uw bestaande Google Home en gebruik spraakopdrachten om de luidspreker te bedienen via een Google Voice Assistant-apparaat.
   - Blijf luisteren zonder wifi. De s-Living speaker is uitgerust met Bluetooth en NFC. Hierdoor kun je draadloos muziek streamen zonder wifi-verbinding.
   - Drivers: 3½ papierconuswoofer, ¾ zijden dome-tweeter
   - Driverimpedantie: 4 Ohm woofer, 8 Ohm tweeter
   - Drivergevoeligheid: 84 dB (1W/1m), 97 dB bij maximale output
   - Versterker: 2-weg monoluidspreker (klasse D-versterker met DSP)
   - Subwoofer: 1x 20 W
   - Tweeter: 1x 10 W
   - Frequentiebereik (-3 dB): 60Hz – 22KHz
   - Draadloze connectiviteit: Dual-band wifi 2,4 GHz / 5 GHz, Bluetooth v4.1 BLE
   - Wi-Fi-standaarden: 802.11a/b/g/n/ac
   - Bluetooth-bereik: tot 15 m
   - Compatibel met: iOS, Android
   - Microfoon: Nee
   - Geïntegreerde bedieningselementen: aanraakbedieningen, bedieningsknoppen
   - MultiRoom: Ja
   - Draadloos streamen: AirPlay 2, Google Cast, Spotify Connect
   - Ingangen: Micro USB, Aux 3,5 mm
   JAYS
   s-Living One BLACK
   7350033658048

   140 cm
   185 cm
   140 cm

   2 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Nieuw product
   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: