Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Stereo set: RCDN-10 + EL-4

€ 1.037,00
€ 839,00Bespaar € 198,00
Inclusief belasting

Kies een kleur in de set.

Mini stereo systeem CD RCDN-10

Kleur
  • Zwart

Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4

Kleur
  • Zwart

Let op: De levertijd is 3-5 werkdagen vanaf de dag dat de klant de bestelling verstuurt.

  • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
  • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
  • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af


Mini stereo systeem CD RCDN-10 Mini stereo systeem CD RCDN-10 Mini stereo systeem CD RCDN-10 Mini stereo systeem CD RCDN-10

Kleur
x 2


Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4 Boekenplank luidspreker EXCLUSIVE LINE EL-4

Kleur

Pack content

De nieuwe CEOL N10 bouwt voort op het succes van de vorige vier CEOL-iteraties, met toegevoegde Amazon Alexa-spraakcompatibiliteit en HEOS-technologie voor naadloos afspelen door het hele huis.


Het streamen van high-definition muziek kan niet eenvoudiger, met een overvloed aan opties van NAS (Network Attached Storage), computers, mobiele apparaten en internet, via Wi-Fi, Ethernet, Airplay 2, Bluetooth® en de bescheiden USB. De CEOL ondersteunt ook een breed scala aan muziekstreamingservices zoals Spotify en Tidal, plus internetradio en FM / AM-radio. En niet te vergeten fysieke media, er is ook een ingebouwde cd-speler.

Met een verbluffend minimalistisch ontwerp op de voorgrond, bevat de CEOL N10 simplistische geometrische lijnen met geavanceerde technologie. Centraal staat het nieuw ontwikkelde verlichte aanraakgevoelige bedieningspaneel dat de bovenkant van het apparaat siert. Dit zorgt voor een intuïtieve, snelle bediening zonder de strakke afwerking te onderbreken. Nieuw voor deze serie, het CEOL-systeem is nu ook verkrijgbaar in stijlvol grijs, maar ook in welsprekend wit en gedurfd zwart. Verbeterde OLED-weergave voegt toe.

Ontworpen vanaf de basis voor echt high-fidelity-geluid, bevat de krachtige volledige Digital Processing Amplifier ingebouwde digitale EQ-verwerking, speciaal afgestemd om de geluidskwaliteit van het Denon SC-N10 tweeweg-luidsprekersysteem te optimaliseren. De stijlvolle luidsprekers zijn gemaakt met de hifi-erfenis van Denon als voorloper. Voor de beste prestaties is een hoogwaardige 12 cm woofer / midrange-driver gecombineerd met een 3 cm high-definition tweeter en een crossover-netwerk met geselecteerde componenten die de zachtheid van natuurlijk geluid reproduceren.

Verfijnd, strak ontwerp met een minimale voetafdruk

Cd-speler (WMA of MP3), AM / FM-tuner en USB-poort

Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 en HEOS-netwerkconnectiviteit

Stream muziek draadloos van de meest populaire muziekservices

Amazon Alexa-spraakcompatibiliteit

Twee optische ingangen

Tv-vriendelijk met ingangssensor voor de optische ingangen om automatisch in te schakelen wanneer de tv wordt ingeschakeld, infrarood (IR) leerfunctie voor tv-afstandsbediening

Tweewegluidsprekers met een woofer van 12 cm en zachte dome-tweeters van 3 cm

HEOS audio-oplossing voor het hele huis

Duurzaam, dubbellaags, krasbestendig bovenpaneel

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden
WiFi
Ja
Bluetooth
Ja
AirPlay 2
Ja
Optische ingang
1-2
Aantal kanalen
2.1
Internetradio
Ja
Multiroom systeem
Ja
USB-aansluiting
Ja
Analoge ingang
1
Subwoofer-uitgang
Ja
AUDIO-formaat ondersteuning
CD-R/RW
AUDIO-formaat ondersteuning
MP3
AUDIO-formaat ondersteuning
CD
AUDIO-formaat ondersteuning
WMA
AM/FM radio
Ja

Zuivere, nauwkeurige bas uit een relatief kleine behuizing.


- Het middenbereik is zeer transparant en onthult elke nuance in stemmen en natuurlijke instrumenten. 
- Het geluid dat uit deze luidsprekers wordt geproduceerd, is een zeer groot en diep geluidsbeeld tot ver buiten de grenzen van de luidsprekers. Bijna over de grenzen van de kamer.
- Binnen deze soundstage is de focus van het stereobeeld zeer nauwkeurig en is het gebrek aan vervorming meteen duidelijk.
- De zachte dome-tweeters van hoge kwaliteit dragen bij aan het gevoel van lucht en ruimte en geven een grote schaal aan het geluidsbeeld.

- Frequentiebereik (± 3dB): 50 - 20.000 Hz
- Gevoeligheid (2,83V - 1m): 88 dB
- Impedantie: 4 - 8 Ohm
- SPL: 105 dB
- Aanbevolen versterkervermogen: 25 - 100 W
- Crossover-frequentie: 2.400 Hz
- Tweeter: 1 (25 mm) zachte koepel
- Drivers voor laag/middenbereik: 5 (130 mm) met schuimfasecorrector
- Type: basreflex
- Terminals: banaanstekkers

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: