NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM
      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM

      NETATMO SMART CARBON MONOXIDE ALARM

      € 99,90
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      Een detector die dag en nacht voor uw veiligheid zorgt

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Het Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm meet in real time het koolmonoxideniveau in de verschillende kamers van uw huis. Dit onzichtbare, reukloze en giftige gas kan dodelijk zijn. Heeft uw huis op een brandstof werkend apparaat zoals een boiler, open haard, houtkachel of gasfornuis? De Netatmo koolmonoxidemelder controleert zorgvuldig de koolmonoxidedeeltjes die door deze apparaten worden uitgestoten en waarschuwt u als de gezondheid van u en uw gezin gevaar loopt.

      De koolmonoxidemelder die u waarschuwt waar u ook bent

      De Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm laat u in real time weten of het een gevaarlijk niveau van koolmonoxide in uw huis detecteert. Als je thuis bent, gaat het 85-decibel alarm af, net als een conventionele koolmonoxidemelder. Als u niet thuis bent, stuurt het slimme apparaat onmiddellijk een melding naar uw smartphone. Dit betekent dat u onmiddellijk actie kunt ondernemen, waar u ook bent, door ervoor te zorgen dat uw gezin het huis evacueert.

      Een decennium van rust dankzij een batterij van 10 jaar

      Koolmonoxidemelders gaan gemiddeld 10 jaar mee. De Netatmo Smart koolmonoxidemelder is uitgerust met een unieke batterij met een levensduur van 10 jaar*. Het is zo praktisch! U hoeft de batterijen nooit te vervangen en wanneer u een waarschuwing krijgt dat de batterij bijna leeg is, weet u dat het tijd is om uw koolmonoxidemelder te vervangen.

      *Levensduur bij normaal gebruik. De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het gebruik van de slimme koolmonoxidemelder. Ga voor meer informatie naar https://netatmo.com/usage/nco

      Belangrijkste kenmerken

      • De zelftestfunctie controleert of het slimme koolmonoxidemelder correct functioneert. Als het een probleem detecteert, stuurt het een melding naar je smartphone.
      • De Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm werkt perfect op zichzelf. Geen verborgen kosten of smart home hub nodig.
      • Installeer de slimme koolmonoxidemelder in enkele minuten door het gewoon aan de muur te schroeven. Plaats het in elke kamer waar het nodig is. Download na installatie de Home + Security-app.
      • Controleer via de Home + Security-app hoeveel koolmonoxide uw brandstofverbruikers uitstoten. Activeer hiervoor Bluetooth op uw smartphone wanneer u zich in dezelfde ruimte bevindt als het alarm.
      • Uw Netatmo Smart koolmonoxidemelder profiteert van keurmerken van topkwaliteit. Verplichte CE-certificering en het NF-label dat alleen wordt toegekend aan de meest betrouwbare producten.
      • Stel een automatische herinnering in om het alarm van het apparaat te controleren en voer de test direct vanuit de app uit. U kunt de alarmtest ook handmatig uitvoeren vanaf het apparaat
      • Het Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm is compatibel met HomeKit, waardoor u vrij bent om koppelingen te maken met andere verbonden apparaten
      • minimale hoeveelheid: 1 stuk

      NETATMO
      NCO-EC

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      3700730504560
      Lees meer

      3 andere producten in dezelfde categorie: