Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

Marantz Melody X M-CR612

Belangrijkste kenmerken: - 60 W x 2 kanalen (6 ohm) of 4x 30 W voor luidsprekers A/B met individuele volumeregeling
- Speelt CD, WMA, MP3 (CD*/RW) en heeft FM en DAB tuner
- Speelt nummers van internetradio. Spotify. Amazon Prime Music, TIDAL,
en vanaf uw smartphone via AirHay 2 of Bluetooth app
- Ondersteunt spraakassistenten Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri
- Ondersteunt MP3 en gapless WAV/FLAC/AI_AC 192kHU24bit, OSO 28/5.6MHz weergave
- Ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi met 2,4GHz/5GHz dual band ondersteuning
- Inclusief twee digitale optische ingangen met automatische detectie voor uw TV of digitaal apparaat
- Werkt met uw bestaande TV-afstandsbediening


Vind het juiste paar luidsprekers voor u!

Vind het juiste paar luidsprekers voor u!

De Marantz Melody X is de essentie van pure, verfijnde en briljante muzikaliteit. Hij bouwt voort op de erfenis van het bedrijf om de best klinkende apparatuur in de hifi-audiomarkt te produceren. Deze elegante netwerkontvanger ondersteunt een bijna onbeperkt aantal streamingplatforms via AirPlay 2, Bluetooth en HEOS Wi-Fi-connectiviteit. Sluit je boekenplank- of vloerstaande luidsprekers aan op de Melody X via vier hoogwaardige digitale audioversterkerkanalen en geniet van het meest muzikale geluid met de kenmerkende Marantz-kwaliteit. Met twee optische digitale ingangen kunt u zelfs uw tv aansluiten voor een sensationele ervaring tijdens het bekijken van uw favoriete films of tv-programma's. Ingebouwde DAB+ en FM-tuners en TuneIn internetradio ronden de eindeloze muziekbronnen af. Als muziek je passie is, is de Melody X de ultieme uitrusting voor je home entertainment.


De Marantz Melody X levert 2 x 60 watt (6 Ohm) of 4 x 30 watt om twee verschillende paren stereoluidsprekers aan te sluiten. Door twee paar luidsprekers aan te sluiten, kunt u het volume van elk paar afzonderlijk regelen. Met het HEOS-systeem dat in de Melody X is ingebouwd, heb je toegang tot een onbeperkte muziekdatabase. HEOS ondersteunt diensten als Spotify, TIDAL, Deezer en TuneIn Radio. Het zet je muziek om in briljant klinkende audio en biedt je een kwaliteit die je nog niet eerder hebt ervaren. Marantz Melody X ondersteunt ook alle spraakassistenten: Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. Gebruik je stem om je Melody X te bedienen, welke assistent je ook gebruikt op dagelijkse basis.


Zorg ervoor dat u uw Marantz Melody X op uw TV aansluit. De Melody X detecteert automatisch de audiobron en zet die om in het ongelooflijk muzikale geluid dat wordt gecreëerd door de beste audiotuners die voor Marantz werken. Zodra je hem op je TV hebt aangesloten, kun je hem gemakkelijk bedienen met de afstandsbediening van je TV. Hiermee kun je het volume harder zetten, het geluid dempen of de geluidsbron op je Melody X wijzigen.


De Melody X is verkrijgbaar in twee kleuren. Zwart en zilver. Het klassieke ontwerp, het kleine formaat en de verfijnde esthetiek passen in elke kamer.


Onze luidsprekers en Melody X zijn onze beproefde sets die perfect werken met deze versterker. Merken als Polk Audio, Definitive Technology en Bowers & Wilkins staan bekend om het loepzuivere geluid en de hoge prestaties van hun luidsprekers. Aan de hand van de afbeeldingen die we bij elk van deze sets presenteren, kiest u uw ideale set. Begin met het kiezen van de muziek waar je het meest naar luistert. Pop, Rock, Jazz of Klassieke muziek. Elk van deze luidsprekers zal het beste in uw muziek naar boven brengen. Vervolgens richt u zich op de grootte van de kamer waarin u uw Marantz Melody X gaat plaatsen. In dit geval is het heel belangrijk dat de grootte van de luidspreker is afgestemd op de grootte van de kamer, zodat het geluid uw ruimte volledig vult. Zorg ervoor dat u het stereopaar dat u kiest zo plaatst dat u tijdens het luisteren een bepaalde afstand tot de luidsprekers aanhoudt. Als u zich aan een bepaalde afstand houdt, krijgt u de beste luisterervaring. 


Voor wie is de Marantz Melody X? Voor moderne mensen die waarde hechten aan geluid van de hoogste kwaliteit, compactheid en veelzijdigheid van apparatuur. De oneindige mogelijkheden die de Marantz Melody X biedt, zijn wat u zoekt in een apparaat dat u home entertainment op het hoogste niveau zal bieden. Elke minuut die u met deze apparatuur doorbrengt, zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen waar u moeilijk van weg zult lopen. We hopen dat u besluit de beste Marantz Melody X versterker te kiezen en uzelf te voorzien van geluid van de hoogste kwaliteit.