Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Luidsprekerset: 5.1 TL1600

   POLK AUDIO

   € 599,00
   Inclusief belasting
   Aantal

   Beschikbaar

   Professioneel surround-geluid is nu gemakkelijker en toegankelijker dan ooit tevoren. De TL1600 is een compleet thuisbioscoopsysteem, met vier TL1 luidsprekers, een TL1 middenluidspreker en een professioneel afgestemde TL1600 subwoofer. De TL1600 is alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan, met de opgebouwde kracht van Polks 30 jaar bekroonde knowhow op het gebied van compacte luidsprekers

   Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering!

    

   45 dagen retourbeleid

   • De zijden koepeltweeter levert een klassieke, heldere, gedetailleerde Polk prestatie, met een haarscherp beeld en vloeiende hoge tonen die nooit vermoeiend zijn.
   • Een aperiodiek afgestemde, naar achteren gerichte baspoort combineert de extensie van een behuizing met poorten met het vloeiendere low-end van een akoestisch geveerde behuizing, waarbij de luchtstroom van de poort wordt geregeld voor het soort grote basrespons en perfecte luidspreker-subwoofer-menging die u niet zou verwachten van een luidspreker die u in de palm van uw hand kunt houden.
   • Een superkleine long-throw mid-bass driver, afgestemd met onze gepatenteerde Dynamic Balance® technologie, levert een verbluffend vloeiende, vlakke frequentierespons, superieure transparantie en detail, en de verrassende mogelijkheid om echt heel hard te spelen voor zo'n kleine luidspreker.
   • Time Lens® technologie lijnt de akoestische centra van de tweeter en mid-bass driver uit op hetzelfde ruimtelijke vlak voor superieure beeldvorming, terwijl een akoestische lens in de grille de frequentierespons van de tweeter afvlakt.
   • Het unieke ontwerp van de gebogen behuizing maakt gebruik van niet-parallelle oppervlakken om de akoestisch inerte behuizing te versterken en minder hoorbare kleuring door interne oppervlakresonanties te veroorzaken.

    Midden  

    • (2) 2.5" (6.35 cm) d (Rond) - Middenbereik
    • (1) 0.5" (1.27 cm) d (Rond) - Tweeter

     Sateliten

     • (1) 2.5" (6.35 cm) d (Rond) - Middenbereik
     • (1) 0.5" (1.27 cm) d (Rond) - Tweeter

      Subwoofer

      • (1) 8" (20.32 cm) d (Rond) - Subwoofer

      POLK AUDIO
      TL1600BK
      0747192120931
      82 Items

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Lees meer

      Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

      10 andere producten in dezelfde categorie: