FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon
      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon

      FOCAL STELLIA Over-ear koptelefoon

      € 2.999,00
      BTW inbegrepen
      Aantal :

      Beschikbaar

      Ruil oud voor nieuw

      FOCAL STELLIA is ongetwijfeld de leider onder de hoofdtelefoons met gesloten achterzijde. De hoogste kwaliteit materialen, exclusief design en verbazingwekkende geluidseigenschappen creëren een model voor de meest veeleisende kenners. STELLIA is een benchmark van stijl en beste geluidskwaliteit, die elke audiofiel zal bekoren.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      FOCAL heeft zijn hoge positie op de hoofdtelefoonmarkt reeds gevestigd. Elk model dat door deze legendarische onderneming wordt ontworpen, is van hoge kwaliteit, terwijl de STELLIA zeker tot de top producten van deze fabrikant behoort.

      Het is meteen duidelijk dat dit een exclusief product is. De hoofdtelefoon is verpakt in een elegant, met leer omwikkeld etui met smaakvol verpakte accessoires en een stijlvolle draagtas. Het elegante Franse design en de aandacht voor de kleinste details vallen vanaf het begin op.

      De drivers met een beryllium membraan zijn verantwoordelijk voor de hoogste kwaliteit en detaillering van het geluid. Beryllium is een van de beste en duurste diafragmamaterialen die beschikbaar zijn, en wordt daarom slechts in een paar hoofdtelefoonmodellen gebruikt.

      Zoals in Utopia - het hoogste, open hoofdtelefoonontwerp van deze Franse fabrikant, zo is in het STELLIA model de nauwkeurigheid van transmissie van alle frequenties en de ongelooflijke dynamiek te danken aan het gebruik van een speciaal circuitontwerp. De afgeplatte M-vorm die daar wordt gebruikt, zorgt voor een onmiddellijke reactie van het diafragma.

      Bij hoofdtelefoons met gesloten achterzijde is een goed basdrainagesysteem een zeer belangrijke factor, zodat de lage frequenties het totale geluid niet overheersen. FOCAL heeft een ongelooflijke precisie in de basweergave bereikt door het gebruik van 'lossy holes' om een uitzonderlijke coherentie en veerkracht te verzekeren.

      STELLIA wordt gekenmerkt door een geluid van perfecte proporties. Het geluid is coherent en subtiel. De bas is sterk en precies maar niet overheersend, het middengebied is subtiel en goed verbonden met de bas. De hoge tonen geven adem zonder hard of agressief te zijn.

      U kunt horen dat dit een zeer evenwichtig geluid is met goede verhoudingen dat alle details en subtiliteiten van de gereproduceerde opnamen naar voren brengt. Het geluidsbeeld is verbluffend, als u naar muziek luistert wordt u rechtstreeks de studio in getransporteerd - de muziek omringt u van alle kanten, zowel van voren als van achteren.

      Dit is een verrassing, aangezien ontwerpen met een gesloten achterzijde gewoonlijk niet zo'n breed geluidsveld hebben.

      Het gebruikscomfort is een even belangrijk aspect van de hoofdtelefoon als het geluid. Ondanks het aanzienlijke gewicht van de hoofdtelefoon ligt hij comfortabel en zelfs na urenlang luisteren heb je niet de indruk van "vermoeide oren".

      Dankzij de vorm van de schelp en de suède afwerking van alle delen van de hoofdtelefoon die in contact komen met uw hoofd, slagen we erin het "druk"-effect te vermijden en een aangename ervaring te bieden bij langdurig luisteren. Het omhulsel zelf is van een opengewerkte constructie gemaakt, waardoor het "opwarmingseffect" wordt geëlimineerd. De kussens zijn gemaakt van natuurlijk leer, wat voor een hoge akoestische afdichting zorgt.

      De hoofdtelefoon wordt geleverd met een smaakvolle behuizing met een cardioïde vorm. Hij is bekleed met stof en wordt gesloten met een ritssluiting. Dankzij dit systeem is de hoofdtelefoon altijd stofvrij en bestand tegen mechanische beschadigingen, zowel thuis als op reis.

      De fabrikant heeft op de kleinste details gelet, want de set bevat maar liefst drie verschillende kabels. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een korte kabel van 1,2 m met een 3,5 mm (minijack) stekker, die perfect is voor aansluiting op draagbare spelers. Kabel van 3 m met 1/4" (jack) stekker en gebalanceerde kabel met XLR-aansluiting. Alle zijn perfect om een hoofdtelefoon aan te sluiten op apparatuur van hoge kwaliteit voor de beste geluidskwaliteit. Alle kabels zijn afgewerkt met katoenen vlechtwerk en zijn uitstekend afgewerkt.

      De FOCAL STELLIA hoofdtelefoon is het resultaat van jarenlange ervaring in fabricage en de selectie van de beste materialen. Door hun origineel en zeer elegant ontwerp zullen ze prachtig op onze luisterplek verschijnen en hun geluid zal urenlang luisterplezier verschaffen.

      Technische specificatie:

      • impedantie: 35 Ohm
      • gevoeligheid: 106dB SPL / 1mW bij 1kHz
      • THD: 0,1% bij 1kHz / 100 dB SPL
      • frequentierespons: 5 Hz - 40 kHz
      • Luidspreker: 1,6" (40 mm) puur beryllium "M" koepel

      FOCAL
      STELLIA

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden
      Type koptelefoon
      Gesloten hoofdtelefoon
      Connectie type
      Bedraad

      Specifieke referenties

      Lees meer

      4 andere producten in dezelfde categorie: