Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar
   Meze Audio Advar

   Meze Audio Advar

   € 699,00
   BTW inbegrepen
   Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.
   Kleur :
   Aantal :

   Niet op voorraad

   Premium In-Ear Hi-Fi van Meze Audio.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

   100% veilige betalingen
   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   De Engineers bij Meze Audio gaan tot het uiterste om maximale geluidskwaliteit te behalen in hun producten, en daar zijn deze Advar's geen uitzondering in. Zo spreken we over een hoge kwaliteit Dynamic Driver met een frequentie-respons vanaf 10Hz tot 30kHz, erg indrukwekkend voor zo'n kleine behuizing. De klankkast is Semi-Open voor optimale benutting van deze driver, zodat de Advar's ruimtelijk en rustig klinken. Om te zeggen dat ze dan saai klinken is een misvatting, de Advar's zijn echt Engaging en kristal helder, u zult geen enkel detail missen.

   De behuizing is dankzij het 'Sinuous Design' die Meze Audio hier gebruikt niet geheel open, maar sluit toch echt wel ietswat af van de buitenwereld zodat de muziek duidelijk naar de voorgrond komt. Dankzij een ontwerp met een intern slakkenhuis als klankkast door middel van 'Metal Injection Molding' geeft de Advar een veel stevigere klank dan men van zijn formaat zou denken. Dit in combinatie met de ergonomisch vormgegeven RVS behuizing maken het geluidsbeeld erg gebalanceerd, maar vooral rustig om naar te luisteren. Deze In-Ears zijn dus ideaal om achterover te liggen en te genieten van uw favoriete Playlist of LP, zonder dat u ook maar 1 detail hoeft te missen.

   'Right to Repair' is een feit bij Meze Audio, en daar zijn zelfs deze In-Ears geen uitzondering in, in tegenstelling tot de meeste In-Ears van andere producenten spreken we hier namelijk over een afneembare kabel, uitwisselbare siliconen dopjes alsook dat Meze de Driver zo heeft gemonteerd dat deze eenvoudig te vervangen is, mocht er ooit iets mee misgaan.

   Specificaties:

   • Type oortelefoon: In-Ear Semi-Open Back
   • Klankkast: Slakkenhuis constructie Semi-Open
   • Impedantie: 31 Ohm
   • Frequentierespons: 10 Hz - 30 kHz
   • Gevoeligheid: 111dB
   • Kabel-lengte: 1.25 meter
   • Aansluiting: 3.5 mm (mini) Jack  / MMCX
   • Gewicht: onbekend
   • Wat zit er in de doos: Meze Audio Advar In Ears, 1.25 meter audio kabel, opberg-etui, Final E-series siliconen tips in meerdere maten, schoonmaakgereedschap, MMCX bontkoppelaar.

   MEZE AUDIO
   ADVAR

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Bluetooth
   Nee
   Connectie type
   Bedraad

   Specifieke referenties

   ean13
   0615517935655
   Lees meer

   U zult misschien ook dit leuk vinden

   6 andere producten in dezelfde categorie: