Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   PI5 In-Ear Koptelefoon

   BOWERS & WILKINS

   € 249,00
   € 149,00Bespaar € 100,00
   Inclusief belasting

   Bekijk de prijsgeschiedenis

   Lowest price in the last 30 days

   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering!

    

   45 dagen retourbeleid

   De Bowers & Wilkins PI5 is een hoogwaardige hoofdtelefoon, ontworpen om de hoogste kwaliteit mobiele persoonlijke audio-ervaring te bieden in combinatie met het gemak van draadloos gebruik en de sereniteit van ruisonderdrukking.

   Uw PI5 kan muziek afspelen die draadloos wordt gestreamd vanaf uw mobiele telefoon, tablet of computer via Bluetooth. De PI5 kan ook worden gebruikt voor draadloze telefonie. PI5 Real World Listening functies omvatten de nieuwste innovaties in Adaptive Noise Cancellation, Ambient Pass-Through en verbeterde Wear Sensing technologieën. Onze nieuwste generatie ruisonderdrukking is vanaf de basis ontworpen met intelligente omgevingsdetectie, waarbij automatisch het juiste type ruisonderdrukking wordt geselecteerd dat het meest geschikt is voor uw omgeving, met als enige doel het leveren van een ongecompromitteerde luisterervaring. Ambient Pass-Through maakt het mogelijk externe geluiden, zoals een gesprek of veiligheidsaankondigingen, duidelijk te horen zonder dat u de hoofdtelefoon hoeft af te zetten.

   De Wear Sensing functie zorgt ervoor dat de PI5 natuurlijk reageert en de muziek pauzeert en hervat door simpelweg het oorstukje op of van uw oor te tillen. Deze functies kunnen worden ingeschakeld en verder worden aangepast via de Bowers & Wilkins Headphone App die gratis beschikbaar is op iOS- en Android-apparaten.

   De PI5 is uitgerust met een oplaadbare batterij. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kan deze, afhankelijk van de mate waarin Bluetooth, Adaptive Noise Cancellation en Ambient PassThrough worden gebruikt, tot 12 uur ononderbroken draadloze media-streaming bieden met ruisonderdrukking ingeschakeld op gemiddelde afspeelvolumeniveaus.

   Belangrijkste kenmerken:

   • Bluetooth Codec: AptX, AAC, SBC
   • Bluetooth-profielen: A2DP v1.3.1, AVRCP v1.6.1, HFP v1.7.1, HSP v1.2, BLE GATT (Generic Attribute Profile)
   • Frequentieband: Tx-modus: 2402MHz tot 2480MHZ, ISM-band, Rx-modus: 2402MHz tot 2480MHz, ISM-band RF-uitgangsvermogen: < 0r =10.0 dBm
   • Eenheden aandrijving: 9.2mm
   • Frequentiebereik dynamische aandrijving: 10Hz tot 20kHz Vervorming (THD): <0,3% (1kHz/10mW)
   • Levensduur batterij: Tot 4 uur Opladen via Bluetooth: 15 minuten opladen = 2 uur
   • Bluetooth-ingangen: Bluetooth
   • Accessoires in doos: 20cm USB-C naar USB-C kabel
   • nettogewicht: 0,05 kg
   • minimum hoeveelheid: 1 stuk

   PI5 WHITE
   714346336678
   8 Items


   0 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Bluetooth
   Ja
   Type koptelefoon
   In ear oordopjes

   Lees meer

   6 andere producten in dezelfde categorie: