iFi AUDIO ZEN CAN Signature 6XX Compacte DAC
   iFi AUDIO ZEN CAN Signature 6XX Compacte DAC

   iFi AUDIO ZEN CAN Signature 6XX Compacte DAC

   € 299,00
   BTW inbegrepen
   Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.
   Kleur :
   Aantal :

   Niet op voorraad

   De originele ZEN CAN, een volledig analoge hoofdtelefoonversterker, pochte de mogelijkheid om zware hoofdtelefoonbelastingen aan te sturen, een uitgebalanceerd circuitontwerp, vele lage niveaus van vervorming verdwijnen door deze versterker.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   De ZEN CAN Signature 6XX tilt uw geluid naar een ander niveau. Het verbetert de geluidskwaliteit verder met een verbeterd circuitontwerp, terwijl de veelzijdige kenmerken van de 'normale' versie behouden blijven en iets speciaals wordt toegevoegd - een aangepaste EQ-instelling die nauwkeurig is afgestemd op de gehele frequentieresponscurve om het meeste uit een populair hoofdtelefoonmodel te halen.

   Deze nieuwe functie, ActivEQ genaamd, combineert actieve en passieve componenten om een specifieke EQ-curve te creëren die past bij een bepaalde hoofdtelefoon, uitgevoerd in het analoge domein zonder een zweem van extra ruis of vervorming.

   De ZEN CAN Signature 6XX is voorzien van ActivEQ voor de 'MassDrop x Sennheiser HD 6XX' - een populaire hoofdtelefoon van hoge kwaliteit waarvan er tot nu toe meer dan 120.000 zijn verkocht, gebaseerd op de Sennheiser HD 650 en exclusief gemaakt voor Drop.com.

   Deze hoofdtelefoon staat bekend om de kwaliteit van zijn midrange-prestaties, maar vertoont enkele eigenaardigheden in de bas- en treble-regio's, wat te zien is in frequentieresponsmetingen.

   Wanneer de 'HD 6XX'-knop wordt ingedrukt, kalibreert de ZEN CAN Signature 6XX zijn signaal om de responskarakteristieken van de hoofdtelefoon over het hele frequentiebereik aan te vullen, waardoor de prestaties precies op de HD 6XX worden afgestemd als een maatpak. Met name de 7 kHz treble en bas onder 500 Hz worden voorzichtig verhoogd.

   IFI AUDIO
   ZENCANSIGNATURE6XX

   Specifieke referenties

   ean13
   5060738783526
   Lees meer