Actieve luidspreker BeoSound Level
      Actieve luidspreker BeoSound Level
      Actieve luidspreker BeoSound Level
      Actieve luidspreker BeoSound Level
      Actieve luidspreker BeoSound Level
      Actieve luidspreker BeoSound Level
      Actieve luidspreker BeoSound Level

      Actieve luidspreker BeoSound Level

      € 1.529,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :

      Superieur geluid in een minimalistisch, draagbaar ontwerp met een batterijduur tot wel 16 uur. Beosound Level heeft flexibele home audio opnieuw uitgevonden.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Superieur geluid dat gemaakt is om te bewegen

      Elke kamer. Elke positie. Elk moment. Met Beosound Level kunt u thuis op nieuwe manieren met uw muziek meebewegen, zonder ooit in te leveren op de geluidskwaliteit. Geniet van een onberispelijke luisterervaring in een prachtige, draagbare vorm.

      Aanpasbare akoestiek

      Een krachtige opstelling met vijf drivers levert meeslepend geluid met volledig bereik dat zich aanpast op basis van de oriëntatie van de luidspreker. Ontdek dynamische bas wanneer hij plat ligt, ongeëvenaarde helderheid wanneer hij rechtop staat of een omhullende soundstage bij wandmontage. Dankzij zijn Active Room Compensation kan de Beosound Level de geluidsweergave aanpassen aan elke ruimte - groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een heldere, gedetailleerde luisterervaring, zoals u dat van B&O gewend bent.

      Geniet van gedetailleerd geluid wanneer de Beosound Level rechtop wordt geplaatst. De luidspreker opent het geluidsbeeld voor een rijke stereo-ervaring.

      DYNAMISCH ONTWERP

      Compact en perfect draagbaar

      Met een minimalistisch, Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, is Beosound Level gecreëerd met esthetiek, bruikbaarheid en duurzaamheid als kern. Een soepel geïntegreerde handgreep zorgt voor eenvoudig oppakken, terwijl de IP54 stof- en spatwaterdichtheid ervoor zorgt dat u hem overal met vertrouwen kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage. Met een batterijduur van wel 16 uur is deze elegante luidspreker ontworpen om elke kamer te verbloemen met het herkenbare B&O geluid.

      Ontworpen om lang mee te gaan

      Elk onderdeel van Beosound Level is gekozen met het oog op een lange levensduur. Van het in Denemarken vervaardigde premium aluminium frame tot een modulair ontwerp dat vervangende batterijen, verwisselbare stoffen en houten bekledingen en nog zoveel meer mogelijk maakt. Duurzaamheid en traceerbaarheid worden weerspiegeld in het aanpassingsvermogen van het kernontwerp, evenals in materialen, zoals ons hoogwaardige polymeer.

       

      Moeiteloos, stijlvol opladen

      Geniet van eenvoudig, elegant opladen met een naadloze ronde stekker. Deze klikt eenvoudig in de oplaad-port aan de achterzijde van de Level, om zo op stylische wijze uw luidspreker weer klaar te maken om mee te nemen.

      B&O
      BEOSOUNDLEVELNATURALDG

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5705260081824
      Lees meer

      Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook: