Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)
   Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)
   Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)
   Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)
   Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)
   Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)

   Actieve luidspreker BeoSound 2 (Gen 2)

   € 2.799,00
   BTW inbegrepen
   Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.
   Kleur :

   “Home is where the music is”

   Krachtige multiroom-speaker die net zo mooi klinkt als hij eruitziet. Fascinerend, waar je hem ook neerzet of hoe u hem ook gebruikt.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   GELUID

   Rijk, dynamisch en vol finesse

   Beosound 2 levert heldere en krachtige geluidsprestaties. Door onze akoestische lenstechnologie in de conische luidsprekerbehuizing toe te passen, ontstaat een 360-graden geluidservaring die de hele kamer vult, waar u de luidspreker ook plaatst.

   ONTWERP

   Esthetisch functionalisme

   Beosound 2 is ontworpen voor flexibiliteit. Het ochtendnieuws brengen vanaf de keukentafel of discreet afspelen vanaf de woonkamervloer. Met zijn strakke lijnen en kleine voetafdruk heeft hij een aanpasbaar ontwerp dat overal in uw woning past.

   MATERIALEN

   Een naadloos stukje schoonheid

   Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ongelooflijke aandacht voor detail. Maar onze materiaalkeuze gaat veel verder dan esthetiek. Het biedt ook superieure akoestische eigenschappen dankzij de stijfheid van het materiaal en de naadloze oppervlakken die elke vervorming van uw geluid elimineren.

   BEDIENING

   De essentie van controle

   De Beosound 2 heeft een ingebouwde proximity-sensor die uw aanwezigheid detecteert en de bedieningsinterface automatisch naar u toe draait. De bovenkant van de speaker werkt als een minimalistisch bedieningspaneel. Tik de BeoLink knop aan om uw favoriete radiostation te starten, draai aan het wiel om het volume aan te passen en veeg om van nummer te wisselen.

   Krijg meer gedaan met alleen je stem

   Beosound 2 met de Google Assistent. U kunt thuis gemakkelijk van muziek genieten, gewoon met uw stem; u kunt uw favoriete muziek afspelen, het volume regelen en informatie vinden over het nummer waarnaar u luistert, handsfree. U kunt ook uw dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten in uw huis bedienen - gewoon door uw stem te gebruiken.

   Technische specificatie:

   • Frequentiebereik: 33 - 23.400 Hz.
   • Drivers en belastbaarheid: 1 x ¾"" 40 W tweeter, 2 x 2""
   • Middentoner 1 x 5 ¼"" woofer
   • Kamer grootte: Tot 60m²
   • Ontwerper: Torsten Valeur, David Lewis
   • Gewicht: 4,1 kg

   B&O
   BEOSOUND2BRONZE GEN2

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   ean13
   5705260075557
   Lees meer