Actieve luidspreker BeoSound Balance
   Actieve luidspreker BeoSound Balance
   Actieve luidspreker BeoSound Balance
   Actieve luidspreker BeoSound Balance
   Actieve luidspreker BeoSound Balance
   Actieve luidspreker BeoSound Balance
   Actieve luidspreker BeoSound Balance

   Actieve luidspreker BeoSound Balance

   € 2.499,00
   BTW inbegrepen
   De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.
   Kleur :
   Aantal :

   Laatste items in voorraad

   Innovatieve, draadloze luidspreker voor thuis

   Attention: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   Innovatieve, draadloze luidspreker voor thuis

   Scandinavisch minimalisme

   Een interieursilhouet dat sierlijk balanceert op een basis van natuurlijk hout. De eenvoud van dit ontwerp, geworteld in het Scandinavische minimalisme, staat in schril contrast met het rauwe, hoogwaardige Bang & Olufsen geluid. En met een vorm die duidelijk in twee componenten is opgedeeld, is Beosound Balance een luxueus ontwerp in de vorm van een luxueus interieurobject. Voor het ontwerp hebben we samengewerkt met Benjamin Hubert van Layer Design, een creative studio uit Londen die niet alleen gespecialiseerd is in design, maar ook in het creëren van unieke gebruikersinterfaces.

   MAXIMALISEER DE GELUIDSPRESTATIES

   Optimale plaatsing

   Beosound Balance is ontworpen om tegen de muur op een plank of bijzettafel te worden geplaatst en levert zorgvuldig een gecontroleerde geluidsoverdracht voor een heldere akoestische ervaring vanaf de voorkant en een rijke geluidsverbetering aan de achterkant. Het resultaat is een indrukwekkend grote akoestische ervaring, helemaal in verhouding tot zijn grootte.

   VAKMANSCHAP

   Een unieke combinatie van luxe materialen die zijn gemaakt om een ​​iconisch uiterlijk en eersteklas geluidsprestaties te creëren - een nauwkeurig vervaardigde aluminium grill met een Fibonacci-patroon voor akoestische transparantie en een massief eikenhouten base voor een sculpturaal gevoel.

   EEN MOOI INTERACTIEF ONTWERP

   Verwelkomt u met een human touch

   Tactiele gebruikersinterface en lichtdoorlatend aluminium voor een subtiele look en een vleugje magie met ingebouwde proximity-sensoren om u te verwelkomen wanneer u Beosound Balance nadert voor interactie - zodat de bedieningselementen alleen verschijnen wanneer dat nodig is. Wanneer je wegloopt van Besound Balance, dimmen de bedieningselementen opnieuw en blijft alleen het prachtig ontworpen aluminium oppervlak zichtbaar, voor een ultieme cleane look.

   STEREO KOPPELING

   Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw muziek

   Koppel twee Beosound Balance-luidsprekers draadloos aan elkaar met behulp van de Bang & Olufsen-app en ga op in meer detail, diepte en schaal dan ooit tevoren. Dit is uw muziek - precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

   BEOLINK MULTIROOM

   Aansluiten. Controle. Toneelstuk.

   Een eenvoudige manier om Bang & Olufsen-producten van vroeger en nu met elkaar te verbinden. Direct streamen, tv kijken of vinyl afspelen vanaf uw iconische draaitafel - Beolink zorgt ervoor dat het allemaal samenwerkt. Bedien uw hele installatie met één afstandsbediening. Start of stop muzikale momenten in het hele huis met One Touch-bediening.

   Haal meer uit uw stem

   Beosound Balance met de Google Assistent. U kunt thuis gemakkelijk van muziek genieten, gewoon met uw stem; u kunt uw favoriete muziekcollectie afspelen, het volume regelen en informatie vinden over het nummer waarnaar u luistert, handsfree. U kunt ook uw dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten in uw huis bedienen - simpelweg door uw stem te gebruiken.

   Bovendien heeft Beosound Balance vier favoriete knoppen, waar u uw favoriete Google-presets en luisterervaringen kunt opslaan voor gemakkelijke toegang.

   Verschillende geluidservaringen

   Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers, is Beosound Balance gemaakt om sterke basprestaties en een breed geluidsbeeld te leveren voor een echt kamervullend geluid, wanneer u maar wilt. De mogelijkheid om ‘Beam’ technologie te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluidsgerichtheid te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities - alles in één pakket.

   Geluidsprestaties

   De akoestische set-up van Beosound Balance omvat twee 5,25'' basdrivers voor krachtige basprestaties, twee 2'' full-range drivers en één 3/4 tweeter aan de voorkant voor een heldere, gedefinieerde geluidsweergave en tot slot twee 3'' volledige range-drivers die achterin zijn geplaatst en samenwerken in perfecte balans als geluidsversterkers.

   Active Room Compensation

   Beosound Balance is uitgerust met Active Room Compensation-mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer, in de praktijk door de luidsprekerafstemming actief aan te passen om de akoestische omgeving te compenseren.

   B&O
   BEOSOUNDBALANCE BLACKOAK
   1 Item

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   ean13
   5705260082272
   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: