Actieve luidspreker BeoLab 90 Slave
   Actieve luidspreker BeoLab 90 Slave
   Actieve luidspreker BeoLab 90 Slave

   Actieve luidspreker BeoLab 90 Slave

   Kleur :

   BEOLAB 90 is waarschijnlijk 's werelds meest geavanceerde digitale luidspreker. Ongeëvenaard vermogen en akoestische prestaties die zich naadloos  aan woonruimtes en luistermodi aanpassen.

   Attention: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

   • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
   • Gratis levering!Gratis levering!
   • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

   Niet voor iedereen. Voor de juiste persoon.

   "De Beolab 90, waar we drie jaar aan hebben gewerkt, is het hoogtepunt van onze stoutste dromen. En met niet minder dan 8200 watt per luidspreker is dit veruit het krachtigste geluid dat we ooit hebben gemaakt".

   Op bestelling gemaakt.

   Wij maken elk van deze ongelooflijke luidsprekers op bestelling en passen hun uiterlijk aan uw wensen aan.

   De toekomst van geluid creëren

   Een vloerstaande luidspreker van het formaat en de complexiteit van de Beolab 90 is een zeer moeilijke klus om te klaren. Het bovendeel is gegoten uit 10 mm dik plastic en de hoofdbehuizing is uit aluminium gegoten. Ze worden in elkaar gezet, alle versterkers en drivers worden tegelijk gemonteerd, de software wordt geïnstalleerd en als laatste stap wordt de "naakte" luidspreker bedekt met doorschijnend textiel en worden de aluminium kronen gemonteerd. Niemand heeft gezegd dat het bouwen van de meest geavanceerde luidspreker ter wereld gemakkelijk zou zijn.

   Akoestische aanpassing - De meest ongewone luidspreker

   Het perfecte geluid creëren in een ruimte die is ontworpen om naar te luisteren is één ding, maar in een ruimte die typisch is ontworpen om in te leven (woonkamer) is het een heel ander verhaal. De intelligente Beolab 90 past zich aan uw woonruimte en favoriete luistermodi aan voor onvergetelijke dagelijkse perfectie.

   Active Room Compensation - Passend in uw omgeving

   Active Room Compensation compenseert de akoestische effecten van muren, meubilair en luidsprekerplaatsing op de luisterervaring. De technologie zorgt voor een sensationele geluidservaring in de door u gewenste luisterstanden.

   Straalbreedtecontrole - Geluid voor één en voor allen

   Straalbreedteregeling geeft u de mogelijkheid om de geluidsverspreiding te regelen. Een smalle geluidsstraal zorgt voor een precieze aflevering op uw favoriete luisterplek. Breed is ideaal voor films, en 360-graden omnidirectioneel geluid is perfect voor het entertainen van een huis vol gasten.

   Beam Direction Control - Voor alle plaatsen waar u luistert

   Deze luidspreker is ontworpen voor flexibele leefruimten en houdt de luisteraar altijd in het middelpunt. Met onze straalrichtingscontroletechnologie kunt u een van de vijf richtingen als akoestisch front definiëren, zodat het geluid overal in de ruimte op maat wordt weergegeven.

   Controle - Geavanceerde functies. Eenvoudige bediening.

   De kracht om de machtige Beolab 90 op te tuigen ligt binnen handbereik. Gebruik de BeoRemote One of Bang&Olufsen app om instellingen aan te passen en presets te openen. Natuurlijk kunt u uw BeoVision TV-ervaring zelf bepalen.

   Onder de motorkap

   Beolab 90 heeft 18 ultra-premium luidsprekers, 14 ICEpower versterkers en 4 extra klasse-D versterkers. 8200 watt aan totaal muzikaal vermogen en precisie - per luidspreker. Van de positie en oriëntatie van de drivers tot de plaatsing van de koelribben. Alles is gevormd om de prestaties te optimaliseren. Het gedurfde ontwerp is gebaseerd op een complexe aluminium behuizing die meer dan 65 kg weegt om een solide algemene structuur te creëren, maar de gebogen houten basis geeft de luidspreker een bijna zwevend uiterlijk. In subtiel contrast met de massieve kern, strekt het doek zich als zeilen uit over de aluminium balken, zacht zwevend boven de apparatuur.

   Technische specificatie:

   • De intelligente Beolab 90 past zich aan uw woonruimte en favoriete luistermodi aan en zorgt zo voor gedenkwaardige dagelijkse perfectie.
   • Versterker: voor tweeters: 7x Bang & Olufsen ICEpower AM300-X, voor middentonenluidsprekers: 7x Bang & Olufsen ICEpower AM300-X, voor woofers: 3x Heliox AM1000-1, voor woofer: 1x Heliox AM1000-1
   • driver units: tweeter: 7x Scan-Speak 30 mm, midrange: 8x Scan-Speak 86 mm, woofer: 3x Scan-Speak Discovery 212 mm, voorwoofer: 1x Scan-Speak Revelator 260 mm
   • Draadloze connectiviteit: Draadloze Power Link (24-bit / 48kHz), WiSA (24-bit / 96kHz)
   • Aansluitingen: ov Link, RCA, XLR (volledig symmetrisch), USB Audio (24 bit / 192 kHz), S/P-DIF (24 bit / 192 kHz), Toslink (24 bit / 96 kHz), Digital Power Link (24 bit / 192 kHz)

   B&O
   BEOLAB90SLAVEBRASSPARISIANNIGHT

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: