Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Actieve luidspreker BeoLab 18

   B&O

   Kleur

   Een akoestiek kunstwerk

   Een iconische pilaar van luxe geluid. De BeoLab 18 is een draadloze luidspreker gebouwd naar de hoogste standaarden met zorgvuldig gekozen materialen.

   Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering vanaf 159€!

    

   45 dagen retourbeleid

   Geluidservaring voor alle zintuigen


   Alles wat de Bang & Olufsen naar hooghoudt is afgesteld tot perfectie, zodat u recthstreeks van de geluidskwaliteit kan genieten.


   Bij Bang & Olufsen zijn we al meer als 100 jaar lang met passie geobsedeerd in geluidservaring. Het is een vitale missie om onze producten constant te testen, meten en te verbeteren tot perfectie om de beste geluidsoverdracht waar te kunnen maken.


   Onze luidsprekers en geluidssystemen zijn sublieme technische instrumenten. Op delicate wijze zijn ze afgesteld door de handen en oren van onze specialisten om u zo de muziek in te trekken. De luidspreker laat alle details in uw muziek horen, om u zo zowel lichamelijk als emotioneel te raken met uw favoriete muziekkeuze. De akoestische, elektronische en mechanische specialisten van Bang & Olufsen werken nauw samen om zo zekerheid te bieden dat elk product met dezelfde hoogwaardige kwaliteit geproduceerd wordt.


   PLAATSING


   Waar dan ook.


   De Beolab 18 is compact kwa oppervlak en neemt maar een kleine ruimte in beslag. Dit in combinatie met het uiterlijk van de luidspreker laat de vloerstaander makkelijk passen binnen uw interieur. Ten slotte is er een ook, dankzij de ‘Room Correction’ de mogelijkheid tot het plaatsen in een hoek van uw kamer, of zelfs aan de muur.


   THUIS BIOSCOOP


   Laat het geluid u dragen.


   Breid uw geluid uit met de Beolab 18 luidsprekers en ervaar een echte thuisbioscoop-ervaring vanuit uw woonkamer. Ontdek de vele mogelijkheden en ervaar waarom Bang & Olufsen thuisbioscoop-systemen niet alleen voor films zijn.


   DRAADLOOS


   Draadloze en vlekkeloze geluidsoverdracht.


   Ontdek de ongekende ervaring van draadloos Bang & Olufsen geluid. Het enige wat de luidspreker nodig heeft om te presteren is een stroomkabel, waardoor u kunt genieten van een vrijwel kabel-loze geluidservaring in uw woning, zonder dat hierbij de geluidskwaliteit ten koste gaat.


   GELUID


   Innovatie door ontwerp.


   De Beolab 18 is een prachtig kunststuk van techniek met geluidsprestaties in haar hart. De akoestische lens distribueert de hoge zuivere frequenties in een 180-graden horizontale ‘arc’. Dankzij de akoestische lens heeft u overal in uw kamer superieur geluid, niet alleen als u er recht voor zit.


   FEATURES


   All the little big things.


   Achter dit prachtige exterieur is de Beolab 18 gevuld met geavanceerde audio technologie. ‘Adaptive Bass Linerisation’ past het basniveau automatisch aan naar de kamer, de muziek en de reflecties van het geluid in de ruimte. Hierdoor klinkt de speaker in vrijwel elke kamer als geen ander, met optimale geluidsprestaties in elke hoek van de kamer.


   ADAPTIVE BASS LINEARIZATION


   De Beolab 18 reageert automatisch op extreme pieken door de basweergave te reduceren, om zo de gekende Bang & Olufsen prestaties te verzekeren.


   B&O
   BEOLAB18SILVER
   5705260079999

   1324 cm
   155 cm
   115 cm

   8 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: