Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

Home Cinema luidsprekerset 603 S2 AE 5.0

€ 3.045,00
€ 2.649,00Bespaar € 396,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Lowest price in the last 30 days

Kies een kleur in de set.

Staande luidspreker 603 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur
  • Zwart
  • OAK

Boekenplank luidspreker 607 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur
  • Zwart
  • OAK

Centrale luidspreker HTM6 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur
  • Zwart
  • OAK

Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid

x 2


Boekenplank luidspreker 607 S2 ANNIVERSARY EDITION Boekenplank luidspreker 607 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur

Pack content

Geluid in al zijn glorie.


Vloerstaande luidspreker De krachtige 603 S2 Anniversary Edition combineert de nauwkeurigheid en transparantie van onze veelgeprezen Continuum conus voor het middenbereik met de schaal en gewichtigheid van twee drivers specifiek voor het lagetonenbereik. Met zijn opgewaardeerde wisselfilters voor nog meer transparantie en een unieke ringafwerking ter ere van het jubileum is de 603 S2 Anniversary Edition de meest geavanceerde betaalbare vloerstaande luidspreker die we ooit hebben gemaakt.

De 603 S2 Anniversary Edition is de grootste en hoogwaardigste 600 Serie Anniversary luidspreker. Deze vloerstaander is ontworpen om een uitzonderlijk vermogen, een verbluffende nauwkeurigheid en loepzuivere klanken te leveren. Hij is perfect voor grotere kamers en ideaal voor uw thuisbioscoop. Verkrijgbaar in zwart, in wit en in een nieuwe houtlook afwerking. Prachtige gelaagde details. De nieuwe 603 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek. Echt verbluffend geluid.

Stemmen en instrumenten worden met zuiverheid en precisie gereproduceerd dankzij de revolutionaire Continuum™ conus, die ook in onze topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zit. Continuum zorgt voor helderdere en nauwkeurigere prestaties en werd aanvankelijk alleen in onze allerbeste modellen toegepast. Krachtige en gecontroleerde bas. De 603 S2 Anniversary Edition heeft twee geoptimaliseerde conussen voor lage frequenties die de bas geweldig versterken met een buitengewone nauwkeurigheid, voor een volumineus, gecontroleerd laag bij je favoriete muziek en films. Opgewaardeerde en geoptimaliseerde wisselfilters. Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart.

Data sheet

Garantie
24 maanden

Decennialang heeft Bowers&Wilkins haar passie voor prestaties en haar liefde voor muziek gestort in alles wat ze doen, van de meest betaalbare luidsprekers tot de 800 Series Diamond-reeks van studiokwaliteit. Nu is de 600-serie 25 geworden - een gelegenheid die volgens ons de moeite waard is om in stijl te vieren.


Sinds 1995 hebben meer dan een miljoen tevreden klanten hun eerste ervaring met Bowers & Wilkins-geluid dankzij een paar luidsprekers uit de 600-serie. Het merk is trots om de zevende generatie van hun betaalbare en iconische bestverkochte assortiment uit te brengen. De jubileumeditie van de 600-serie bevat beproefde Drivers die zijn afgeleid van de 800-serie Diamond. Het combineert die superieure ingrediënten met zorgvuldig opgewaardeerde crossover-componenten, wat resulteert in een nog betere resolutie en overtreffende trap muzikaliteit. Er zijn twee nieuwe afwerkingen die passen bij die verbeterde geluidskwaliteit. Elke koper over de hele wereld kan nu kiezen voor de jubileumeditie van de 600-serie in een prachtige eikenhouten afwerking die past bij mat wit en mat zwart.

Prachtige gelaagde details

De nieuwe 607 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van uw favoriete muziek.

Echt verbluffend geluid

Stemmen en instrumenten worden met zuiverheid en precisie gereproduceerd dankzij de revolutionaire Continuum conus, die ook in onze topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zit. Continuum zorgt voor helderdere en nauwkeurigere prestaties en werd aanvankelijk alleen in onze allerbeste modellen toegepast.

Opgewaardeerde en geoptimaliseerde wisselfilters

Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary Edition ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart.

Technische kenmerken: ontkoppelde dubbele dome aluminium tweeter, continuum conus bass / midrange, Flowport™ Beschrijving: 2-weg ventilatiesysteem Drivers: 1x ø25mm aluminium dome hoogfrequent, 1x ø130mm Continuum conus bas / midrange Frequentiebereik: -6dB bij 40Hz en 33kHz Frequentiebereik: 52Hz - 28kHz ±3dB Gevoeligheid: 84dB spl (2,83V, 1m) Harmonische vervorming: 2e en 3e harmonischen (90dB, 1m), <1% 110Hz - 22kHz, <0,5% 180Hz - 20kHz Nominale impedantie: 8Ω (minimaal 3,0Ω) Aanbevolen versterkervermogen: 30W - 100W in 8Ω op niet-geclipt programma

Data sheet

Garantie
24 maanden

De compacte HTM6 S2 Anniversary Edition is klein genoeg om hem makkelijk te kunnen plaatsen, maar ook krachtig genoeg om samen met de vloerstaande 603 S2 Anniversary Edition te worden gebruikt. Hij wordt geleverd in drie afwerkingen en bevat dezelfde scheidingsfilter-verbeteringen als de andere luidsprekers in deze serie. Hij maakt je filmbeleving realistischer en nauwkeuriger.

De nieuwe HTM6 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt, hetgeen resulteert in een nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek.

De twee revolutionaire Continuum conussen, die ook in de topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zitten, nemen de lage en midden-tonen voor hun rekening en zorgen voor helderdere en nauwkeurigere prestaties zoals het met zuiverheid en precisie ten gehore brengen van stemmen en instrumenten.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: