Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
 • Pakket

Home cinema-set: AVR-X1700H + OBERON 5/1/VOKAL/SUB E-9 F/ALTECO C-1

€ 3.451,00
€ 3.199,00Bespaar € 252,00
Inclusief belasting

Kies een kleur in de set.

AV Receiver 7.2 HD AVR-X1700H

Kleur
 • Zwart

Staande luidspreker OBERON 5

Kleur
 • Zwart
 • Walnoot

Boekenplank luidspreker OBERON 1

Kleur
 • Zwart
 • Walnoot

Centrale luidspreker OBERON VOKAL

Kleur
 • Zwart
 • Walnoot

Dolby Atmos luidspreker ALTECO C-1

Kleur
 • Zwart
 • Walnoot

Subwoofer SUB E-9 F

Kleur
 • WHITE SATIN
 • BLACK SATIN

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

Let op! Dit product kan uit expositie komen.

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering vanaf 159€!

 

45 dagen retourbeleid


AV Receiver 7.2 HD AVR-X1700H AV Receiver 7.2 HD AVR-X1700H AV Receiver 7.2 HD AVR-X1700H AV Receiver 7.2 HD AVR-X1700H

Kleur
x 2


Staande luidspreker OBERON 5 Staande luidspreker OBERON 5 Staande luidspreker OBERON 5 Staande luidspreker OBERON 5

Kleur
x 2


Boekenplank luidspreker OBERON 1 Boekenplank luidspreker OBERON 1 Boekenplank luidspreker OBERON 1 Boekenplank luidspreker OBERON 1

Kleur


Centrale luidspreker OBERON VOKAL Centrale luidspreker OBERON VOKAL Centrale luidspreker OBERON VOKAL Centrale luidspreker OBERON VOKAL

Kleur


Subwoofer SUB E-9 F Subwoofer SUB E-9 F

Kleur

Pack content

Met 145 W per kanaal ondersteunt de Denon AVR-X1700H 7,2-kanaals 8K AV-receiver de nieuwste 3D-audioformaten, waaronder Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X®, en DTS Virtual:X™. Hij beschikt over de nieuwste HDMI-specificaties, zoals 8K/60Hz, select 4K/120Hz pass-through, VRR, ALLM, Dolby Vision™, HDR10+, en eARC-ondersteuning. Met HEOS® Built-in, stream draadloos muziek van Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, en meer. Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri voor vloeiende stembediening.


AV-Receiver 7.2 8K AVR-X1700H

7.2-kanaals 8K AV-receiver met 3D-audio, spraakbediening en HEOS® Built-in


Briljante kleuren-universele compatibiliteit, HDR10+ en dynamische HDR

De AVR-X1700H ondersteunt High Dynamic Range videoformaat, HDR10, Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transformeert de kijkervaring met verbazingwekkende helderheid, contrast en kleur. HLG biedt HDR-technologie over uitzendinhoud voor een scherper, zuiverder beeld.


De AVR-X1700H ondersteunt ook HDR10+, dat dynamische metagegevens naar de tv stuurt voor realistischere beelden, alsook Dynamic HDR.


(Sommige technologieën zijn niet op alle televisietoestellen beschikbaar).


Full 3D audio support

Volledige ondersteuning voor 3D-audio met Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization-technologie, DTS:X® en DTS Virtual:X™. Stel een 5.1.2 Dolby Atmos surroundsysteem op met Dolby Atmos-hoogteluidsprekers of speciale bovenluidsprekers, voor de ultieme thuisbioscoopervaring. DTS:X geeft uw films, games en muziek een realisme dat ongeëvenaard is door traditioneel 5.1 surround-geluid. Dolby Atmos Height Virtualization Technology en DTS Virtual:X bieden meeslepende audio zonder hoogtekanalen en creëren virtuele hoogte-effecten in een 7.1-, 5.1- of 2.1-luidsprekeropstelling.Geavanceerde 8K hdmi videosectie ter ondersteuning van diverse HDR-formaten

Voor de best beschikbare beeldkwaliteit beschikt de AVR-X1700H over een geavanceerde HDMI-sectie (6 in/1 uit) met drie 8K-ingangen die 8K/60Hz en 4K/120Hz video pass-through ondersteunen met een snelheid van 40 Gbps. Alle HDMI-ingangen zijn voorzien van 4:4:4 Pure Color-subsampling, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D en BT.2020 pass-through ondersteuning voor uitzonderlijke beeldkwaliteit. Geniet van 8K upscaling en HDCP 2.3 verwerking om ongeremd tegen kopiëren beveiligde content af te spelen.
HEOS® Built-In multi-room streaming

Geniet in elke kamer van uw huis draadloos van uw favoriete muziek met de HEOS® Built-in technologie. Speel in elke kamer hetzelfde nummer af of selecteer voor elke aangesloten kamer een ander nummer. Werkt ook met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri om geavanceerde stembediening te bieden voor al uw home-entertainment. Sluit uw Denon Home-luidsprekers aan voor een audio-ervaring voor het hele huis. HEOS ondersteunt ook gratis en premium Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, en meer. (Niet alle muziekdiensten zijn in alle regio's beschikbaar.)


COMPATIBILITEIT MET AMAZON ALEXA

Bedien de AVR-X1700H handsfree met Amazon Alexa en met uw stem. Pas het volume aan, ga naar het volgende nummer, schakel tussen ingangen voor uw verschillende mediaspelers en meer-"Vraag het gewoon." Download de HEOS Home Entertainment Skill om Amazon Alexa spraakopdrachten te geven voor uw AVR-X1700H, HEOS-apparaten en andere geselecteerde Denon-producten.


COMPATIBILITEIT MET GOOGLE ASSISTANT

Start muziek in de HEOS-app en vraag je Google Assistant om het volume te regelen, af te spelen, te pauzeren, liedjes over te slaan en meer.


AIRPLAY 2 + APPLE SIRI SPRAAKBEDIENING

Gebruik AirPlay 2 om Apple-muziek draadloos naar de AV-receiver te streamen, of groepeer met andere AirPlay-compatibele luidsprekers om je huis met muziek te vullen.


Data sheet

Garantie
24 maanden
WiFi
Ja
Bluetooth
Ja
HDMI (ingangen)
7
Phono-ingang
Ja
Multiroom systeem
Ja
Schermresolutie
8K
Schermresolutie
4K
Schermresolutie
Full HD 1080p

De Oberon 5 is bij uitstek de luidspreker voor mensen die een interieur-vriendelijke optie zoeken zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Ontworpen voor degene die de meeste pure prestaties van hun luidsprekers verwacht. 


De Oberon 5 is bij uitstek de luidspreker voor mensen die een interieur-vriendelijke optie zoeken zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Ontworpen voor degene die de meeste pure prestaties van hun luidsprekers verwacht. De elegante Oberon 5 brengt twee 5 ¼ inch houtvezels woofers met zich mee gecombineerd met een 29mm soft dome tweeter. Deze combinatie brengt een gedetailleerd, precies en meeslepend geluid. Met diepe bass, uitgesproken mid-range en soepele en zuivere hoge tonen voelt de Oberon 5 zich thuis met alle genres muziek en films. Een echte allrounder. 
- Frequentiebereik (±3 dB): 39 - 26000
- Gevoeligheid (2.83V/1m): 88 
- Nominale Impedantie: 6 Ω
- Maximaal Volume: 108 dB
- Aanbevolen Wattage Versterker: 30 – 150W
- Scheidings Frequentie: 2400
- Tweeter: 1 x 29mm Soft Dome
- Lage Frequentie Drivers: 2 x 5 1/4
- Constructie Behuizing: Bass Reflex
- Bass Reflex Afstemmings frequentie: 43 Hz
- Aansluiting Terminals: Single-Wire
- Aanbevolen Plaatsing: Vloer
- Aanbevolen afstand van de achterwand tot de achterkant van de luidsprekers: 15 – 80 cm

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden

Zeer compact ontwerp, maar brengt een krachtig geluid met zich mee, de Oberon 1 is de perfecte oplossing voor kleinere kamers of voor discrete opstellingen.


Zeer compact ontwerp, maar brengt een krachtig geluid met zich mee, de Oberon 1 is de perfecte oplossing voor kleinere kamers of voor discrete opstellingen. Ondersteunt door een 29mm soft dome tweeter en een 5 ¼ houtvezel woofer kan de Oberon 1 een kleinere kamer vullen met verfijnd, expressief geluid. De plaatsing van de Oberon1 is zeer flexibel, denk aan een boekenplank, kast of zelf aan de muur gemonteerd. De Oberon1 is een kleine krachtpatser die vol met nieuwe technologieën zit, denk hierbij een het gerenommeerde SMC systeem. 
- Frequentiebereik (±3 dB): 51 - 26000
- Gevoeligheid (2.83V/1m): 86
- Nominale Impedantie: 6 Ω
- Maximaal Volume: 106 dB
- Aanbevolen Wattage Versterker: 25 – 100W
- Scheidings Frequentie: 2800
- Tweeter: 1 x 29mm Soft Dome
- Lage Frequentie Drivers: 1 x 5 1/4 inch
- Constructie Behuizing: Bass Reflex
- Bass Reflex Afstemmings frequentie: 50
- Aansluiting Terminals: Single-Wire
- Aanbevolen Plaatsing: stand of boekenplank
- Aanbevolen afstand van de achterwand tot de achterkant van de luidsprekers: 1 – 50 cm

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden

Het kloppende hart van een Oberon surround sound-systeem, de Vokal-Centerspeaker. De Oberon Vokal is ontworpen om naadloos te integreren met elke andere luidspreker in het assortiment. 


De Oberon Vokal is met name verantwoordelijk voor dialoog in films en de centerspeaker wordt als een van de belangrijkste elementen gezien van een surround-opstelling. Met de Oberon Vokal weet u zeker dat u een hoogwaardige centerspeaker in huis haalt. Met zijn 29 mm ultralichte soft dome tweeter en twee 5 ¼ houtvezel – SMC- gebaseerde woofers, kan de Oberon Vokal direct boven of onder het tv-scherm worden geplaatst. Muziek en film krijgt een aanzienlijke upgrade met zijn nauwkeurige, duidelijke en getailleerde prestaties. 

- Frequentiebereik (±3 dB): 47 - 26000
- Gevoeligheid (2.83V/1m): 89.5
- Nominale Impedantie: 4 Ω
- Maximaal Volume: 109 dB
- Aanbevolen Wattage Versterker: 25 – 150W
- Scheidings Frequentie: 2600
- Tweeter: 1 x 29mm Soft Dome
- Lage Frequentie Drivers: 2 x 5 1/4 inch
- Constructie Behuizing: Bass Reflex
- Bass Reflex Afstemmings frequentie: 46
- Aansluiting Terminals: Single-Wire
- Aanbevolen Plaatsing: Plank
- Aanbevolen afstand van de achterwand tot de achterkant van de luidsprekers: 0 – 50 cm

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
- De DALI ALTECO C-1 is echt een multifunctionele luidspreker in zowel ontwerp als functie. DALI wilde ervoor zorgen dat de ALTECO C-1 zowel als hoogteluidspreker als als traditionele stereoluidspreker bruikbaar is. Door de crossover te ontwerpen voor stereogebruik en door een strikte focus te houden op de DALI-geluidsontwerpprincipes, hebben we een luidspreker gecreëerd die aan beide criteria voldoet. Het is de perfecte pasvorm voor het toevoegen van hoogte-informatie aan een surroundopstelling of om de rol van een afgelegen stereoluidspreker op zich te nemen.
- De ALTECO C-1 levert geloofwaardige hoogte-informatie van Atmos-, DTS-X- en Auro-3D-films in een surroundopstelling - niet alleen bij "opschieten" met het plafond als reflector, maar ook "afschieten" vanaf een positie eronder het plafond.
- De ALTECO C-1 kan dit zelfs zonder speciale equalizing bereiken om de effecten van HRTF-technologie (Head Related Transfer Function) te versterken. Een technologie die wordt aangetroffen in door Atmos gecertificeerde luidsprekers. In plaats daarvan vertrouwt de ALTECO C-1 alleen op de hoogteverwerking die in de versterker wordt gedaan, indien geselecteerd. Als we niet-lineaire HRTF-equalizing in de ALTECO C1 hadden opgenomen, zou het onmogelijk zijn geweest om het als een veelzijdige neutrale luidspreker te gebruiken, waardoor het gebruik beperkt zou blijven tot alleen een omhoog gerichte luidspreker.
- Ontworpen zoals het is, biedt de DALI ALTECO C-1 het beste uit verschillende werelden, waardoor u ultieme flexibiliteit en meerdere toepassingen krijgt.

- Frequentiebereik (±3 dB): 74 - 26.000 Hz
- Gevoeligheid (2,83 V/1 m): 83 dB
- Nominale impedantie: 6 Ohm
- Maximale SPL: 103 dB
- Aanbevolen versterkervermogen: 40 - 100 W
- Crossover-frequentie: 2.100 Hz
- Crossover-principe: 2-weg
- Hoge frequentie driver: 1x 21 mm, Soft Textile Dome
- Lage frequentie driver: 1x 4,5, houtvezel conus
- Behuizingstype: gesloten doos
- Aansluiting ingang: enkele draad (veerbelaste drukknop)
- Aanbevolen plaatsing: op de muur, op luidspreker
- Aanbevolen afstand tot muur: 1 - 50 cm

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden

Bent u opzoek naar een compacte subwoofer, die krachtig genoeg is om kleinere ruimtes te vullen met diepe bass en toch zijn muzikaliteit behoudt, kijk dan niet verder.


Bent u opzoek naar een compacte subwoofer, die krachtig genoeg is om kleinere ruimtes te vullen met diepe bass en toch zijn muzikaliteit behoudt, kijk dan niet verder. 

De SUB E-9 is voorzien van een 9 inch woofer, die in staat is om veel lucht met kracht en precisie te verplaatsen. De conus is gemaakt van puur aluminium voor maximale stijfheid. Verder hanteert het zware magneetsysteem een enorm 4-laagse spreekspoel. Het hart van deze subwoofer is de 170W RMS klasse D versterker met een zeer lineaire respons. Het omarmt een klassiek DALI-handelsmerk waarbij muzikaliteit op nummer 1 staat. Het resultaat is een krachtige, goed uitgebalanceerde basweergave en een vlekkeloze integratie met uw luidsprekers. Verder bevat de subwoofer een zelfbeschermingssysteem tegen overbelasting. 

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
60 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: