Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
 • Pakket

Home Cinema-Set: SR5015 + 603 S2 AE/607 S2 AE/HTM6 S2 AE/ASW610

€ 4.673,00
€ 4.299,00Bespaar € 374,00
Inclusief belasting

Kies een kleur in de set.

AV Receiver SR5015

Kleur
 • Zwart
 • Zilver

Subwoofer ASW610

Kleur
 • Zwart

Staande luidspreker 603 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur
 • Zwart
 • OAK

Boekenplank luidspreker 607 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur
 • Zwart
 • OAK

Centrale luidspreker HTM6 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur
 • Zwart
 • OAK

Let op: Het bestelde product is niet beschikbaar, u wordt door een medewerker op de hoogte gesteld van de daadwerkelijke leverdatum.

 • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
 • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
 • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af


AV Receiver SR5015 AV Receiver SR5015 AV Receiver SR5015 AV Receiver SR5015 AV Receiver SR5015 AV Receiver SR5015 AV Receiver SR5015

Kleur


Subwoofer ASW610 Subwoofer ASW610

Kleur
x 2


Boekenplank luidspreker 607 S2 ANNIVERSARY EDITION Boekenplank luidspreker 607 S2 ANNIVERSARY EDITION

Kleur

Pack content

Zoals u van elke Marantz AV-receiver zou verwachten, hecht de SR5015 bijzonder veel belang aan de geluidskwaliteit en biedt hij een meeslepend en gedetailleerd surroundgeluid. 


Zoals u van elke Marantz AV-receiver zou verwachten, hecht de SR5015 bijzonder veel belang aan de geluidskwaliteit en biedt hij een meeslepend en gedetailleerd surroundgeluid. Bovendien heeft de SR5015, met de nieuwste Current Feedback Topology en de unieke HDAM-modules van Marantz, zowel de kracht als de finesse om te verrassen en te verbazen. Stream nummers van toonaangevende online diensten en luister naar muziek in je hele huis met HEOS Built-in.

 

Geniet van een uitstekende beeldkwaliteit met de nieuwste HDMI-technologieën zoals resolutie en 8K/60Hz upscaling, ondersteuning voor verschillende HDR-formaten, waaronder HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) en Dynamic HDR. Speel games met 4K/120Hz, variabele verversingssnelheid (VRR) en automatische lage latency modus (ALLM).

 

De SR5015 is uitgerust met eindversterkers op alle kanalen en levert 180 W vermogen per kanaal. De lage impedantie capaciteit van de luidsprekers garandeert operationele stabiliteit voor een breed scala aan luidsprekers die een gebalanceerd geluid van hoge kwaliteit leveren. De Auto Eco Mode past het uitgangsvermogen van de luidsprekers aan op basis van het volumeniveau en toont de besparingen op de schermmeter in real time.

 

De nieuwe Marantz SR5015 heeft 6 ingangen en 2 HDMI-uitgangen waarmee al uw favoriete bronnen aangesloten kunnen worden. Een speciale 8K-ingang ondersteunt 8K/60Hz en 4K/120Hz resolutie, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 video, 3D en BT.2020. Daarnaast wordt de nieuwste HDCP 2.3 kopieerbeveiligingsstandaard ondersteund op alle HDMI-poorten. De nieuwe SR5015 biedt de nieuwste HDMI-technologieën en specificaties en brengt home entertainment naar een hoger niveau met ondersteuning voor HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS en QFT. De videoprocessor kan native videobronnen upscalen naar 8K-kwaliteit. De SR5015 biedt ook compatibiliteit met HDMI eARC, die uitstekende 3D audioformats zoals Dolby Atmos en DTS:X van TV-toepassingen ondersteunt. Voor het gemak hernoemen de HDMI-ingangen zichzelf automatisch op basis van de door de bron verstrekte informatie (indien beschikbaar).

 

Geniet van een 5.1 surround sound-systeem en twee extra topluidsprekers of twee speciale Dolby Atmos-luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoopervaring - inclusief een Dolby Surround upmixer voor oudere content. Voor degenen die geen plafondluidsprekers hebben, maakt Dolby Atmos Height Virtualization gebruik van Dolby’s kennis van de menselijke geluidsperceptie om een virtuele geluidservaring van bovenaf te creëren met behulp van luidsprekers op luisterniveau.

 

DTS:X decodering plaatst het  geluid natuurgetrouw in de ruimte waardoor een realistische, multidimensionale 3D audiobeleving ontstaat. Met DTS Neural:X spatial mapping engine lijkt het alsof je in de film zit, waardoor de films realistischer overkomen. DTS Virtual:X levert meeslepende geluidseffecten zonder hoogte kanalen, waarbij virtuele hoogte effecten worden gecreëerd in een 7.1, 5.1 of 2.1 luidsprekerconfiguratie.

 

Met de nieuwe SR5015 kunt u genieten van al uw entertainment in de hoogste kwaliteit die beschikbaar is. Weergeef uw films in 8K-resolutie met een schaalfunctie tot 8K/60Hz en geniet van geavanceerde videotechnologieën zoals Dynamic HDR, HDR10+ of Dolby Vision. Fast Multimedia Switching (QMS) elimineert de eerder bekende videovertraging die een tijdelijke verduistering van het scherm veroorzaakt.

 

De nieuwe SR5015 biedt een aantal moderne functies voor gamers. Geniet van superieure kwaliteit videogames met 4K/120Hz, evenals variabele beeldsnelheid (VRR), snelle beeldsnelheid (QFT) en automatische lage latency modus (ALLM).

 

Dankzij de dubbele subwoofer ondersteuning kunt u een gelijkmatig laagfrequent bereik bereiken in uw hele luisteromgeving. Geniet van een nauwkeurige bas zonder pieken of dalen, ongeacht de plaatsing van de subwoofer. De aangesloten subwoofers kunnen onafhankelijk worden gekalibreerd met Audyssey Sub EQ HT technologie, waardoor de basweergave wordt aangepast aan de ruimte-akoestiek.

 

Geniet van eenvoudige en intuïtieve stembesturing met de toonaangevende stem-assistenten Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. Speel je favoriete muziek af, verhoog het volume, ga naar het volgende nummer, schakel tussen de ingangen en meer. Schakel tussen stem-assistenten of selecteer een favoriet - de keuze is aan u. (Functies en beschikbaarheid variëren afhankelijk van de stemassistent).

 

De SR5015 is compatibel met de stem-assistent van Alexa, zodat u muziek van uw favoriete online dienst kunt streamen via het HEOS Built-in-platform. Vraag Alexa om muziek af te spelen van Spotify, TuneIn Internet Radio, TIDAL en meer. Zet het volume harder of zachter, pauzeer, zet het geluid uit en speel het volgende nummer af - allemaal met uw stem. Om te beginnen met het streamen van muziek met de stemcommando's van Alexa, opent u de app van Alexa en selecteert u ‘Skills'. Voeg HEOS Home Entertainment toe om spraakbesturing mogelijk te maken. Ga dan naar Smart Home in het menu van Alexa en selecteer ‘Devices’ en zeg "Alexa, discover my devices".

 

Vraag een slimme Google Home-luidspreker, Google App of andere apparaten met ingebouwde Google-assistent om de muziek in uw luisteromgeving te bedienen. Start het afspelen in de HEOS-app en vraag vervolgens aan Google Assistant om het volume te regelen, af te spelen, te pauzeren, terug te spoelen en meer.

 

 

 

 

 

Stream nummers van je favoriete muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify, of bekijk video's van platforms zoals YouTube en Netflix vanaf elke iPhone, iPad, Mac of Apple TV. Luister naar audio die perfect gesynchroniseerd is met AirPlay 2-luidsprekers. AirPlay 2 ondersteunt ook multiroom-functionaliteit - draadloos streamen van audio-inhoud naar meerdere AirPlay 2-compatibele apparaten tegelijkertijd met verbeterde ontvangst voor een soepele audioweergave. Met AirPlay 2 kun je de ondersteunde audioapparaten in Apple Music of Home bedienen en groeperen. Gebruik AirPlay 2 in de app of gebruik spraakbesturing met Siri.

 

Met dual-band antennes kunt u uw favoriete muziek draadloos streamen via Wi-Fi en Bluetooth. Het dual-band antennesysteem zorgt voor verbindingsstabiliteit, zelfs in hoog-volume draadloze stedelijke omgevingen, en Wi-Fi maakt gebruik van 2.4GHz (11b/g/n) en 5GHz (11a/n) technologie om te zorgen voor compatibiliteit met een breed scala aan slimme apparaten. De SR5015 biedt een snelle en eenvoudige configuratie via de Wi-Fi knop.

 

Bekijk de nieuwste film of luister naar muziek zonder andere mensen in huis wakker te maken. Luister draadloos naar het geluid in een op Bluetooth aangesloten hoofdtelefoon en schakel de hoofdspeakers uit zodat u niemand in de buurt stoort. Met de SR5015 kunt u gelijktijdig audio afspelen op zowel de Bluetooth-hoofdtelefoon als de aangesloten luidsprekers. Als u een familielid of vriend met gehoorverlies heeft, is dit een geweldige optie om samen een film te bekijken zonder het totale volume te verhogen.

 

Het HEOS-Ingebouwde platform is de sleutel tot onbeperkt muziekplezier waar dan ook in huis. Speel nummers af die zijn opgeslagen op uw slimme apparaat of persoonlijke mediaserver en stream uw favoriete hits van toonaangevende online muziekdiensten zoals Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn Internet Radio en meer, zelfs in hoge kwaliteit. Koppel uw HEOS AV-receiver met elk product of HEOS-inbouwluidspreker en stream de muziek of het tv-geluid naar keuze waar dan ook in huis. * Beschikbaarheid varieert per land of regio, en een betaald abonnement kan nodig zijn.

 

De mogelijkheid om lossless audiobestanden te decoderen in hoge resolutie ALAC-, FLAC- en WAV-formats tot 24-bit/192 kHz, evenals 2,8 MHz en 5,6 MHz DSD-bestanden (SACD-formaat) stelt je in staat om van elke noot te genieten, precies zoals de artiest het bedoeld heeft. Luister naar muziek via de USB-poort op het voorpaneel of via netwerkbronnen.

 

Geavanceerde 32-bit D/A-converters van de referentieklasse AKM AK4458 op alle kanalen zorgen voor optimale getrouwheid en het breedste dynamische bereik met de laagste vervorming. Dit zorgt voor echte Hi-Fi kwaliteit en een nauwkeurige afstemming van alle kanalen voor de hoogste luisterkwaliteit.

 

 

 

De gepatenteerde Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM's) bieden uitstekende prestaties met weinig ruis, breedbandprestaties en een snelle levering van vermogen voor een maximaal dynamisch bereik ter ondersteuning van high definition-audioformaten. De huidige Feedback Topologie, een andere gepatenteerde innovatie van Marantz, biedt closed-loop bandbreedte en zeer hoog vermogen voor een uitstekende getrouwheid aan breedband audiobronnen.

 

Sluit je analoge platenspeler eenvoudig aan op je ontvanger en geniet van de warmte en het realisme van je vinylcollectie. De HDAM-modules die in de Marantz SR5015 worden gebruikt, overtreffen de capaciteiten van operationele versterkers dankzij hun hoge snelheid en helderheid voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Verlengde garantie
36 maanden

De nieuwe 600-serie van Bowers & Wilkins vult uw huis met ongerept geluid. Sinds 1966 heeft B&W technologische vooruitgang geboekt in het ontwerpen van de perfecte luidspreker, en de nieuwste innovaties brengen dat erfgoed naar zowel muziek- als filmliefhebbers.


De 600-serie omvat drie subwoofers, variërend van de compacte ASW608 tot de krachtige ASW610XP. Elk beschikt over een audiofiele standaard, zeer efficiënte klasse D-versterker om elk wervelend, waterschokkend geluid dat je hoort vast te leggen. Elk van de subwoofers is afgewerkt om bij de rest van de serie te passen, in prachtig mat zwart en wit om naadloos te integreren in elk interieur. Met de zesde generatie van de 600-serie kun je je ruimte echt omtoveren voor een prachtige geluidssessie.

Technische kenmerken: Conus-aandrijfeenheid van papier/aramidevezel, 200 W ICEpower®-versterker

Beschrijving: Actieve gesloten subwoofersysteem Act

Aandrijfeenheden: ø250 mm (10 in) papier/aramidevezelconus met lange throw

Frequentiebereik: -6dB bij 20Hz en 25/140Hz instelbaar (EQ A)

Frequentiebereik: ±3dB 27Hz – 40/140Hz instelbaar (EQ A)

Bas extention: -6dB bij 20Hz (positie A), -6dB bij 25Hz (positie B), -6dB bij 30Hz (positie C)

Uitgangsvermogen: 200W

Nominaal stroomverbruik: 40W/0.8W stand-by

Ingangsimpedantie: 33kΩ

Signaal/ruis: >90dB

Functies: ingangsniveau (lijningang), ingangsniveau (luidsprekeringang), low-pass filter frequentie (alleen lijningang), low-pass filter bypass, bas extention, bas roll-off instelling, automatische detectie aan/standby, faseschakelaar

Ingangen: Line In (RCA Phono), Speaker in (Binding post), 12v trigger (3.5mm jack)

Laagdoorlaatfilter: Actieve 4e orde, variabele cut off frequentie

Data sheet

Garantie
24 maanden

Geluid in al zijn glorie.


Vloerstaande luidspreker

De krachtige 603 S2 Anniversary Edition combineert de nauwkeurigheid en transparantie van onze veelgeprezen Continuum conus voor het middenbereik met de schaal en gewichtigheid van twee drivers specifiek voor het lagetonenbereik. Met zijn opgewaardeerde wisselfilters voor nog meer transparantie en een unieke ringafwerking ter ere van het jubileum is de 603 S2 Anniversary Edition de meest geavanceerde betaalbare vloerstaande luidspreker die we ooit hebben gemaakt. 

De 603 S2 Anniversary Edition is de grootste en hoogwaardigste 600 Serie Anniversary luidspreker. Deze vloerstaander is ontworpen om een uitzonderlijk vermogen, een verbluffende nauwkeurigheid en loepzuivere klanken te leveren. Hij is perfect voor grotere kamers en ideaal voor uw thuisbioscoop. Verkrijgbaar in zwart, in wit en in een nieuwe houtlook afwerking. Prachtige gelaagde details.

De nieuwe 603 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek. Echt verbluffend geluid.

Stemmen en instrumenten worden met zuiverheid en precisie gereproduceerd dankzij de revolutionaire Continuum™ conus, die ook in onze topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zit. Continuum zorgt voor helderdere en nauwkeurigere prestaties en werd aanvankelijk alleen in onze allerbeste modellen toegepast. Krachtige en gecontroleerde bas.

De 603 S2 Anniversary Edition heeft twee geoptimaliseerde conussen voor lage frequenties die de bas geweldig versterken met een buitengewone nauwkeurigheid, voor een volumineus, gecontroleerd laag bij je favoriete muziek en films. Opgewaardeerde en geoptimaliseerde wisselfilters. Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart."

Data sheet

Garantie
24 maanden

Decennialang heeft Bowers&Wilkins haar passie voor prestaties en haar liefde voor muziek gestort in alles wat ze doen, van de meest betaalbare luidsprekers tot de 800 Series Diamond-reeks van studiokwaliteit. Nu is de 600-serie 25 geworden - een gelegenheid die volgens ons de moeite waard is om in stijl te vieren.


Sinds 1995 hebben meer dan een miljoen tevreden klanten hun eerste ervaring met Bowers & Wilkins-geluid dankzij een paar luidsprekers uit de 600-serie. Het merk is trots om de zevende generatie van hun betaalbare en iconische bestverkochte assortiment uit te brengen.

De jubileumeditie van de 600-serie bevat beproefde Drivers die zijn afgeleid van de 800-serie Diamond. Het combineert die superieure ingrediënten met zorgvuldig opgewaardeerde crossover-componenten, wat resulteert in een nog betere resolutie en overtreffende trap muzikaliteit.

Er zijn twee nieuwe afwerkingen die passen bij die verbeterde geluidskwaliteit. Elke koper over de hele wereld kan nu kiezen voor de jubileumeditie van de 600-serie in een prachtige eikenhouten afwerking die past bij mat wit en mat zwart.

Technische kenmerken: ontkoppelde dubbele dome aluminium tweeter, continuum conus bass / midrange, Flowport™

Beschrijving: 2-weg ventilatiesysteem

Drivers: 1x ø25mm aluminium dome hoogfrequent, 1x ø130mm Continuum conus bas / midrange

Frequentiebereik: -6dB bij 40Hz en 33kHz

Frequentiebereik: 52Hz - 28kHz ±3dB

Gevoeligheid: 84dB spl (2,83V, 1m)

Harmonische vervorming: 2e en 3e harmonischen (90dB, 1m), <1% 110Hz - 22kHz, <0,5% 180Hz - 20kHz

Nominale impedantie: 8Ω (minimaal 3,0Ω)

Aanbevolen versterkervermogen: 30W - 100W in 8Ω op niet-geclipt programma

Data sheet

Garantie
24 maanden

De compacte HTM6 S2 Anniversary Edition is klein genoeg om hem makkelijk te kunnen plaatsen, maar ook krachtig genoeg om samen met de vloerstaande 603 S2 Anniversary Edition te worden gebruikt. Hij wordt geleverd in drie afwerkingen en bevat dezelfde scheidingsfilter-verbeteringen als de andere luidsprekers in deze serie. Hij maakt je filmbeleving realistischer en nauwkeuriger.

De nieuwe HTM6 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt, hetgeen resulteert in een nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek.

De twee revolutionaire Continuum conussen, die ook in de topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zitten, nemen de lage en midden-tonen voor hun rekening en zorgen voor helderdere en nauwkeurigere prestaties zoals het met zuiverheid en precisie ten gehore brengen van stemmen en instrumenten.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: