• Aanbieding!
    Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver 7 kanalen 150W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
    Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver 7 kanalen 150W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
    Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver 7 kanalen 150W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
    Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver 7 kanalen 150W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos
    Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver 7 kanalen 150W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos

    Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver 7 kanalen 150W met AirPlay, HEOS en Dolby Atmos

    € 659,00
    € 999,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 340,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 648,00 +€ 11,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Kleur :
    Aantal :

    Vraag ons naar de details

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    Geniet van ongelooflijke 8K-video en ambient 3D-geluid van de AVR-X2800H-receiver. Vul middelgrote kamers met verfijnd geluid in 7.2 of 5.2.2 configuraties met Dolby Atmos en DTS:X. En met de HEOS® Built-in technologie kunt u uw muziek draadloos online streamen en delen met HEOS-luidsprekers in andere kamers.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    Dolby Atmos

    Ervaar elke dimensie van geluid met Dolby Atmos. Upgrade uw thuisbioscoop met een 5.1.4 luidsprekerconfiguratie voor een volledig meeslepende 3D-geluidservaring met Dolby Atmos-content. De Dolby Surround Upmixer schakelt alle luidsprekers in om een 3D-geluidservaring van oudere inhoud te creëren. Dolby Atmos Height Virtualisation-technologie zorgt voor een geluidsbeleving in hogere lagen, zelfs zonder dat er plafondluidsprekers zijn geïnstalleerd.

    DTS:X

    DTS:X audio-inhoud plaatst geluid waar het normaal voorkomt in de ruimte, waardoor realistisch, multidimensionaal geluid ontstaat. DTS Neural:X upmixer zorgt voor een verbeterde onderdompeling en meer realisme van oudere inhoud. DTS Virtual:X biedt meeslepend geluid zonder hogere laagkanalen, waardoor virtuele effecten ontstaan in 7.1-, 5.1- of 2.1-luidsprekerconfiguraties.

    HDMI-connectiviteit met ARC/eARC

    Ondersteuning voor de nieuwste technologieën op alle HDMI in- en uitgangen. ARC (Audio Return Channel) of eARC (Enhanced Audio Return Channel) maakt het gemakkelijk om audio van de TV via de AV-ontvanger af te spelen via één enkele HDMI-aansluiting. eARC biedt HD- en 3D-audiotransmissie zoals Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio en Dolby Atmos, terwijl ARC tot conventionele 5.1- of PCM-audioformaten is beperkt.

    8K / HDCP 2.3

    Geniet van ongerepte 8K-beeldkwaliteit op uw 8K-tv of -projector. Ondersteunt zowel 8K-resolutie als upscaling van 4K-inhoud naar 8K. Ondersteunt HDCP 2.3, de nieuwste standaard voor kopieerbeveiliging, voor gemoedsrust bij het afspelen van tegen kopiëren beveiligde inhoud.

    Perfecte kleuren met HDR 10+

    Ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), evenals Dynamic HDR en HDR10+ pass-through. HLG biedt HDR-technologie voor uitzendingen. Zowel Dynamic HDR als HDR10+ gebruiken dynamische metadata om schaduwen en highlights te optimaliseren naarmate het scherm verandert.

    Dolby Vision

    Dankzij de Dolby Vision-compatibiliteit kunt u van Dolby Vision-inhoud genieten van een compatibel bronapparaat en een compatibele tv. Dolby Vision is een verbluffende HDR-beeldtechnologie die voor buitengewone kleuren zorgt, contrast en helderheid op het scherm.

    Volgende generatie gaming

    Ondersteuning voor Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM) zorgt voor soepel, vertragingsvrij gamen bij aansluiting op compatibele gameconsoles.

    HEOS Built-in technologie

    Met de HEOS® Built-in technologie kan uw AV-versterker draadloos muziek streamen naar compatibele HEOS-componenten van verschillende muziekstreamingdiensten. Consumenten kunnen ook draadloos van hun favoriete muziek in elke kamer van het huis genieten. Speel hetzelfde nummer in elke kamer af, of kies een ander nummer voor elke aangesloten kamer via verschillende streamingbronnen. Voeg Denon Home-speakers aan meer kamers toe en bedien ze met de HEOS-app.

    Geluid in hoge resolutie via USB-ingang

    Ontdek de ongelooflijke getrouwheid van audiotracks in hoge resolutie en geniet van de muziek zoals de artiest het bedoeld heeft. De USB-poort vooraan ondersteunt audioweergave tot 24bit/192kHz van USB-media. Ondersteunde audioformaten zijn MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC en ALAC.

    Bluetooth-audiozender

    Koppel je favoriete Bluetooth-koptelefoon met je AV-ontvanger om 's nachts naar je favoriete muziek, films of tv-programma's te luisteren. U kunt ook gelijktijdig audio afspelen via de luidsprekers en de Bluetooth-koptelefoon. Wij raden deze opstelling aan als u een familielid of vriend heeft met een gehoorbeperking. U kunt één hoofdtelefoon aansluiten.

    Multi-source, multi-room

    Deze AV-receiver ondersteunt audio van twee bronnen in twee zones. Door een paar luidsprekers in een tweede kamer op de AV-receiver aan te sluiten, kunt u van 5.1-kanaals surround sound in de hoofdkamer genieten en van een aparte bron of muziek streaming in een tweede kamer, zoals een slaapkamer of patio. U kunt ook in beide kamers hetzelfde geluid afspelen, zodat iedereen in huis op zondagavond zijn favoriete team kan aanmoedigen of in beide kamers naar hetzelfde liedje luisteren. De AV-receiver ondersteunt audioweergave van twee bronnen; in twee zones.

    Denon configuratie assistent

    De prijswinnende Denon Setup Assistant biedt eenvoudige, duidelijke instructies om aan de slag te gaan. Sluit de AV-receiver gewoon op uw tv aan en volg de instructies op het scherm om luidsprekers aan te sluiten, akoestische kalibraties uit te voeren en bronapparaten aan te sluiten. Voor extra gemak geeft de AV-receiver de HDMI-ingangen automatisch een andere naam wanneer u uw bronapparaten aansluit - of u kunt de namen handmatig wijzigen.

    Audyssey pakketten met ruimte akoestiek correctie technologie

    De AV-receivers van Denon gebruiken het Audyssey EQ-softwarepakket voor eenvoudige, nauwkeurige instelling en kalibratie. Met behulp van de meegeleverde meetmicrofoon meet Audyssey het uitgangssignaal van alle luidsprekers in uw thuisbioscoop en stemt de AV-receiver af voor de meest vloeiende en optimale luisterervaring in uw kamer. Deze AV-receiver beschikt over Audyssey MultEQ XT-ruimtecorrectietechnologie. Dyanmic EQ en Dynamic Volume functies worden ook ondersteund.

    Audyssey MultEQ Editor App

    Gebruik de Audyssey MultEQ Editor-app om de instellingen te bekijken en voor gedetailleerde fijnafstemming aan te passen - zo kunt u het geluid nauwkeuriger op de specifieke problemen in uw kamer afstemmen en het geluid aan uw eigen behoeften en voorkeuren aanpassen. Met deze uitgebreide app kunt u de kracht van Audyssey MultEQ benutten om totale controle te krijgen over uw home cinema geluid. De app kan in de winkels van iOS en Google Play worden gekocht.

    Denon AVR Remote App

    Met deze bedieningsapp voor iOS of Android kun je de receiver in- en uitschakelen, de ingangsbron selecteren, het volume aanpassen en door muziek van je telefoon of USB-stick bladeren.

    Compatibiliteit met Google Assistant

    Zet je muziek aan in de HEOS-app en vraag de Google Assistant om het volume te regelen, af te spelen, te pauzeren, nummers over te slaan, te dempen en meer.

    DENON
    AVRX2800HDABBKE2

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    DAB+ radio
    Ja

    Specifieke referenties

    ean13
    0747192138516
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: