Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   AV Receiver 5.2 HD AVR-S650H

   DENON

   Product niet beschikbaar.
   Het product dat u zoekt is uitverkocht.
   Zie vergelijkbare producten in deze categorie,
   of bel ons: +31 6 18 69 44 43

   5.2-kanaals AV-ontvanger met 135 watt per kanaal met 4K Ultra HD HDMI (5 ingangen/1 uitgang), Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Dolby Vision ™, Bluetooth®, HEOS multiroom draadloos streamingplatform en ondersteuning voor spraakbesturing.

   De nieuwe Denon AVR-S650H biedt de nieuwste beeld- en geluidstechnologieën voor uitzonderlijke home entertainment-kwaliteit, elke dag weer. Met volledige 4K-ondersteuning, inclusief Dolby Vision en HDR, is de AVR-S650H volledig compatibel met de nieuwste 4K-schermen en bronapparaten. Met het ingebouwde HEOS-platform luister je naar Spotify, TIDAL, internetradio en meer in schitterende Denon-geluidskwaliteit. Dankzij de bekroonde Denon Setup Wizard en de handige HEOS-app is de AVR-S650H net zo eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Compatibel met Apple AirPlay 2, Amazon Alexa* en Google Assistant voor gemakkelijke bediening via spraakopdrachten.   * Stembesturing is beschikbaar in geselecteerde landen en talen.

    

    

   HOGE PRESTATIES 5-KANAALS VERSTERKER

   De AVR-S650H is uitgerust met hoogvermogen, zorgvuldig geselecteerde componentenversterkers op alle kanalen, wat zorgt voor maximale efficiëntie en een vermogen van 145 watt per kanaal. Dankzij de mogelijkheid om luidsprekers met lage impedantie te ondersteunen, verzekert de ontvanger de stabiliteit van de werking van een breed scala aan luidsprekers, wat een gebalanceerd geluid van hoge kwaliteit oplevert.

    

    

   EENVOUDIGE CONFIGURATIE

   De meegeleverde handleiding van de AVR-S650H biedt eenvoudige, duidelijke instructies om aan de slag te gaan. Wanneer je je tv via HDMI op de AVR-S650H aansluit, verschijnt de exclusieve Denon Setup Assistant op het tv-scherm om je stap voor stap door de installatie te leiden. De AVR-S650H hernoemt automatisch de ingangsbron op basis van de HDMI-informatie, en de snelkeuzetoetsen bieden gemakkelijke toegang tot alle zones. De horizontaal geplaatste luidsprekeraansluitingen zijn kleurgecodeerd, waardoor het gemakkelijk is om de luidsprekerkabels te ordenen en aan te sluiten.

    

   HEOS-PLATFORM: DRAADLOZE MUZIEKSTREAMING

   Stream uw favoriete muziek overal in huis met de ingebouwde HEOS-technologie. Geniet van muziek van hoge kwaliteit van een breed scala aan online streamingdiensten, waaronder Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer of lokale muziekbronnen.

    

    

   SPEEL JE MUZIEK OVERAL MET HEOS INTELLIGENTE LUIDSPREKERS

   Dankzij de multiroomfunctionaliteit die HEOS biedt, kan de Denon AVR-S650H verbinding maken met elk ander product met ingebouwde HEOS, zoals HEOS-luidsprekers, om overal in huis muziek af te spelen. Speel hetzelfde nummer of selecteer een ander nummer voor elke kamer - de keuze is aan jou.

    

   100+ jaar ervaring in audiotechnologieën

   Denon, opgericht in 1910, heeft een rijke geschiedenis van innovatie in audiotechnologie - van de eerste fabrikant van audio-elektronica in Japan tot 's werelds eerste commerciële cd's. Investeringen gericht op gedegen onderzoek en ontwikkeling zorgen voor toegang tot de nieuwste technologieën en garanderen de hoogste kwaliteit bij elke luistersessie.

    

   DENON
   AVRS650HBKE2
   4951035069684
   10 Items


   29-10-2021

   434 cm
   151 cm
   339 cm

   8 kg

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Verlengde garantie
   36 maanden
   WiFi
   Ja
   Bluetooth
   Ja
   AirPlay 2
   Ja
   HDMI (ingangen)
   5
   HDMI (uitgangen)
   1
   Optische ingang
   1-2
   Phono-ingang
   Ja
   Aantal kanalen
   5.2
   Internetradio
   Ja
   Multichannel Surround
   DTS HD Master
   Dolby ProLogic Il
   Dolby TrueHD
   Multichannel stereo
   Multiroom systeem
   Ja
   USB-aansluiting
   Ja
   Schermresolutie
   4K
   Analoge ingang
   2
   Uitgangsvermogen (RMS 6Ω)
   135 W

   Specifieke referenties


   Lees meer

   U zult misschien ook dit leuk vinden

   10 andere producten in dezelfde categorie: