Atmos Luidspreker RESERVE R900HT
      Atmos Luidspreker RESERVE R900HT
      Atmos Luidspreker RESERVE R900HT

      Atmos Luidspreker RESERVE R900HT

      € 658,00 Prijs per paar

      € 329,00 Prijs per stuk

      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      24.05.2024

      Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

      Met meer dan 40 jaar ervaring in Tweeter innovaties, ontwerp en prototypes hebben Polk omweg geholpen naar de ontwikkeling van de nieuwe 1” hoge definitie Pinnale Ring Radiator tweeter. Ontwikkeld door Polk Audio, met ultra-heldere klanken en strakke hoge tonen zonder oversturing en verkleuring. 

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Dolby ATMOS Luidspreker  

      De Polk Reserve R900 hoogte module is Dolby Atmos gecertificeerd en ontworpen naar DTS:X specificatie. Met mogelijkheden voor zowel een muurbeugel als boven op een compatibele Polk Reserve speaker, geeft deze hoogte module je alle vrijheid en flexibiliteit. Met een eenvoudige switch-knop aan de achterkant van de luidspreker is eenvoudig de verschillende luistermodi te selecteren naar de locatie van de luidspreker. Hierdoor past de speaker zich aan en optimaliseert hij zich voor optimale performance.  

      Met meer dan 40 jaar ervaring in Tweeter innovaties, ontwerp en prototypes hebben Polk omweg geholpen naar de ontwikkeling van de nieuwe 1” hoge definitie Pinnale Ring Radiator tweeter. Ontwikkeld door Polk Audio, met ultra-heldere klanken en strakke hoge tonen zonder oversturing en verkleuring. De Pinnacle tweeter bevat een speciale precies afgestelde WaveGuide die dramatische vooruitgang levert bij het leveren van hoge frequentie energie. Hierdoor is de ‘Sweet Spot’ met zekerheid te krijgen zonder vervelende resonanties.  

      Met dezelfde Turbine Cone technologie als de andere speakers in de Reserve series, het is mix en match voor Dolby ATMOS en DTS:X.  

      • Pinnacle tweeter: nieuwe Ring Radiator tweeter van Polk Audio 
      • Turbine Cone driver: soepel en gedetailleerd 
      • Anti-Diffractie Magnetische Grillen: Akoestische grillen voor een schone look zonder in te leveren met geluidskwaliteit 
      • Flexibele plaatsing: zowel muur als bovenop een andere speaker 
      • Dimensies: 166 x 158 x 320 mm 
      • Minimale kwantiteit: 2 stuks 

      POLK AUDIO
      R900HTBK
      2024-05-24

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      0747192132125
      Lees meer

      3 andere producten in dezelfde categorie: