Focal VESTIA Center luidspreker
      Focal VESTIA Center luidspreker
      Focal VESTIA Center luidspreker
      Focal VESTIA Center luidspreker
      Focal VESTIA Center luidspreker
      Focal VESTIA Center luidspreker

      Focal VESTIA Center luidspreker

      € 549,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      Het Vestia Center vormt een perfecte aanvulling op het Vestia meerkanaals luidsprekersysteem en zorgt voor een consistent geluid en een getrouwe weergave van de dialoog tijdens home cinema-luistersessies. Hij combineert Focal-technologieën zoals het Slatefiber-membraan dat in de Franse fabriek van Focal van gerecycleerde koolstofvezel wordt gemaakt en de TAM-tweeter met een omgekeerde M-vormige koepel om de hoge tonen te versterken.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      De Vestia Center vormt een perfecte aanvulling op het meerkanaalssysteem van de Vestia-lijn en zorgt voor consistentie op het gebied van ontwerp en geluid, alsmede voor een getrouwe weergave tijdens thuisbioscoopluistersessies. Hij combineert Focal-technologieën zoals het Slatefiber-membraan van gerecycleerde koolstofvezel en de TAM-tweeter met een omgekeerde M-vormige koepel om de hoge tonen te versterken.

      Met een keuze aan harmonieuze en verfijnde afwerkingen - zwart of wit lederachtig frontpaneel, hoogglans zwarte zijpanelen, donker hout of licht hout - kunnen deze luidsprekers gemakkelijk worden geïntegreerd in elk interieur. Dankzij de schuine voet die bij de luidspreker wordt geleverd, kan een nog meeslepender geluidsbeeld worden gecreëerd. Vestia Center geeft de delicatesse van een melodie even getrouw weer als de kracht van een intense actiescène!

      FOCAL GELUID

      Gedetailleerd geluid

      SLATEFIBER MEMBRAAN

      De Slatefiber-technologie, exclusief voor het merk Focal, omvat het gebruik van bewerkte, niet-geweven koolstofvezels, die als een sandwich tussen twee lagen thermoplastisch polymeer zijn geklemd. In hun zoektocht naar perfectie kozen de technici van Focal voor het gebruik van niet-geweven koolstofvezels, die allemaal in dezelfde richting wijzen, om nog meer stijfheid, betere demping maar ook lichtheid te bereiken - de drie 'essenties' van een luidsprekerdriver. Het Slatefiber-membraan wordt in Frankrijk in de faciliteiten van Focal vervaardigd.

      Uitstekende hoge tonen

      M-VORMIGE TWEETER MET OMGEKEERDE KOEPEL

      Deze tweeter bestaat uit een omgekeerde conische koepel, gemaakt van een aluminium/magnesiumlegering en gegoten in de beroemde 'M'-vorm. Dit profiel zorgt voor een grotere stijfheid, minder vervorming, met een bredere spreidingshoek. Het levert nog zachtere hoge tonen. Ook gemaakt in Frankrijk in de werkplaatsen van Focal.

      Belangrijkste kenmerken:

      Luidspreker type: 2-weg basreflex middenluidspreker Luidsprekerdrivers: 2 x 6 1/2" (16,5 cm) middentoner met glasvezelconus 1" (25 mm) TAM omgekeerde koepeltweeter in Al/Mg Gevoeligheid (2,83V/1m): 91,5 dB Frequentiebereik (+/-3dB): 58Hz - 30kHz Nominale impedantie: 8 Ω Minimale impedantie: 3,6 Ω Aanbevolen versterkervermogen: 40-200 W Crossover-frequentie: 2.700 Hz Afmetingen: 53,7 x 25,9 x 21,6 cm Gewicht: 10 kg

      FOCAL
      VESTIACENTERLIGHTWOOD

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      3544056882052
      Lees meer

      U zult misschien ook dit leuk vinden

      10 andere producten in dezelfde categorie: