Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   CD speler CD-60

   MARANTZ

   € 899,00
   € 799,00Bespaar € 100,00
   Inclusief belasting

   Bekijk de prijsgeschiedenis

   Lowest price in the last 30 days

   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   Buitengewoon geluid en ongeëvenaarde stijl - de Marantz CD 60 is een eerbetoon aan uw CD-collectie met een speler die is ontworpen om beter te klinken dan alle andere in zijn klasse. De CD 60 is gemaakt van hoogwaardige materialen en getuned door Sound Master. Hij voegt nauwkeurige CD-afspeelmogelijkheden toe aan de MODEL 40n of elk ander hoogwaardig audiosysteem.

   Let op: De levertijd is 1 werkdag vanaf de dag van de bestelling.

   U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering!

    

   45 dagen retourbeleid

   Rijk, warm en ruimtelijk geluid

   Luxueus ontwerp voor het meest muzikale geluid

   Speelt Hi-Res audio af van een USB-bron

   In deze generatie zijn de prestaties verder verbeterd met superieure details en muzikaliteit. Nieuw geselecteerde hoogwaardige componenten, evolutie van onze legendarische HDAM-schakelingen en zorgvuldige controle door Sound Master hebben geresulteerd in onze beste CD-speler in zijn klasse.

   Buitengewoon geluid en ongeëvenaarde stijl - de Marantz CD 60 is een eerbetoon aan uw CD-collectie met een speler die is ontworpen om beter te klinken dan alle andere in zijn klasse. De CD 60 is gemaakt van hoogwaardige materialen en getuned door Sound Master. Hij voegt nauwkeurige CD-afspeelmogelijkheden toe aan de MODEL 40n of elk ander hoogwaardig audiosysteem.

   De CD 60 kan MP3-, WMA-, AAC- en WAV-, FLAC HD-, ALAC-, AIFF- (tot 192 kHz/24 bit) en DSD-bestanden (tot 5,6 MHz) afspelen van een aangesloten USB-massaopslagapparaat. De CD 60 levert een nieuw niveau van hi-res digitaal-naar-analoog conversie. Hij is voorzien van een D/A-omzetter van referentiekwaliteit met twee selecteerbare filteropties. Hij ondersteunt resoluties tot 192 kHz/24-bit en DSD 5,6 MHz voor optimale muzikale natuurgetrouwheid met krachtige bassen, rijke middentonen en vloeiende hoge frequenties.

   Selecteerbare digitale filteroptie

   Hoog-kwaliteit hoofdtelefoon uitgang

   Stroomvoorziening met hoge stroomsterkte en weinig ruis

   De CD 60 is voorzien van een instelbaar digitaal filter. Dit filter met twee standen maakt gepersonaliseerde weergave van digitale muziekinhoud mogelijk, afgestemd op uw smaak. Filter 1 is een voorinstelling die het diepe stereobeeld verbetert, terwijl filter 2 zorgt voor een nauwkeuriger weergave van het geluidsbeeld

   De CD 60 erft het exclusieve Marantz HDAM-SA2 circuit met drie versterkingsinstellingen (Low/Mid/High) voor een perfecte combinatie met bijna elk merk hoofdtelefoon voor een optimale solo luisterervaring.

   De CD 60 voeding maakt gebruik van snelle Schottky barrière diodes met hoge stroomsterkte, hogere stroomopslag condensatoren en verbeterde spanningsregelaars in vergelijking met voorgaande modellen in deze klasse. Overgedimensioneerde condensatoren in het voedingsgedeelte verbeteren de spanningsstabiliteit en verminderen de ruis tijdens de meest veeleisende luisterbeurten.

   Belangrijkste kenmerken:

   • Uw collectie waardig: De CD 60 is de CD-speler die uw geliefde CD-collectie verdient
   • luxueus ontwerp: Stijl en functionaliteit even elegant als het geluid
   • Getuned door Sound Master: Vakkundig gemaakt en getuned voor het meest muzikale geluid
   • Geoptimaliseerd analoog circuit: De beroemde Marantz HDAM is professioneel afgesteld voor buitengewone prestaties
   • meer dan een CD-speler: Speel digitale muziek met hoge resolutie die op USB-media is opgeslagen
   • complementeert Marantz-versterkers: Voeg CD-afspeelmogelijkheid toe aan uw MODEL 40n of MODEL 30 geïntegreerde versterkers in bijpassende stijl
   • selecteerbaar digitaal filter: Hiermee kunt u de geluidskwaliteit aanpassen
   • verkrijgbaar in twee kleuren: Kies Marantz zwart of zilver goud

   MARANTZ
   CD60N1B
   75 Items

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: