Compacte Luidspreker RESERVE R200
      Compacte Luidspreker RESERVE R200

      Compacte Luidspreker RESERVE R200

      € 898,00 Prijs per paar

      € 449,00 Prijs per stuk

      BTW inbegrepen
      Kleur :
      Aantal :

      Product is beschikbaar met verschillende opties

      Met ingetogen elegantie heeft de Reserve-lijn een minimalistisch ontwerp met universele aantrekkingskracht. De R200, die de vlaggenschip-transducerarray van Polk heeft geërfd, produceert een uitzonderlijk geluid dat wedijvert met luidsprekers van concurrenten die voor twee keer de prijs worden verkocht.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Met ingetogen elegantie heeft de Reserve-lijn een minimalistisch ontwerp met universele aantrekkingskracht. De R200, die de vlaggenschip-transducerarray van Polk heeft geërfd, produceert een uitzonderlijk geluid dat wedijvert met luidsprekers van concurrenten die voor twee keer de prijs worden verkocht.

      Meer dan 40 jaar aan tweeterinnovatie, ontwerp en prototyping hebben geleid tot de ontwikkeling van de nieuwe 1” high-definition Pinnacle-ringradiatortweeter die wordt gebruikt in Polk's vlaggenschip Legend-serie. Ontwikkeld door Polk Audio, levert het ultraheldere, scherpe hoge tonen zonder ongewenste kleuring of vervormingen. De Pinnacle-tweeter is voorzien van een fijn afgestemde golfgeleider die de verspreiding van hoogfrequente energie drastisch verbetert en zorgt voor een brede ""sweet spot"", terwijl de kritisch gedempte achterkamer helpt om ongewenste resonanties te verslaan.

      Polk ontwikkelde de Turbine-conus speciaal voor onze vlaggenschipproducten om de natuurlijke reproductie van het middenbereik te garanderen, waarvoor menselijke oren bijzonder gevoelig zijn. De Turbine-conus combineert Polk's gepatenteerde schuimkern en gegoten turbinegeometrie die de stijfheid en demping drastisch verhoogt, zonder massa toe te voegen. Je hoort elk detail en ervaart een vloeiende, gedetailleerde middentonen en moeiteloze bas.

      Polk's nieuw gepatenteerde X-Port bevat een Eigentone Filter (ETF) die vervormingsvrije, moeiteloze bas biedt. Bestaande uit een set closed-pipe absorbers die speciaal zijn afgestemd om traditionele luidsprekervervormingen op te vangen en te elimineren. X-Port zorgt ervoor dat de hogere bas en middentonen vrij zijn van poort- en kastresonanties voor vloeiende, gedetailleerde audio.

      Je geluid is zo goed als je bron. Met Hi-Res Audio-certificering levert de Polk Reserve R200 een duidelijke en gedetailleerde high-end respons. De vrouwelijke zang is bijzonder soepel en gedetailleerd zonder verkleuring. Bovendien reproduceert een minimale ondersteuning van 40 kHz perfect de nieuwste High Resolution Audio-bestanden met verbeterde audio-extensie.

      Pinnacle Tweeter: het nieuwe ontwerp van de ringradiatortweeter verbetert de spreiding aanzienlijk en levert tegelijkertijd heldere, heldere en natuurlijke hoge tonen

      Turbineconus: 6.5-inch turbineconus levert vloeiende en ongelooflijk gedetailleerde middentonenbeelden

      Polk gepatenteerde X-Port: absorbers met gesloten buizen die speciaal zijn afgestemd om traditionele luidsprekervervormingen op te vangen en te elimineren

      Magnetische roosters tegen diffractie: akoestisch inerte roosters bieden een schone esthetiek zonder in te leveren op geluid

      Aanbevolen Vermogen Versterker: 70 W of meer per kanaal vermogensversterking wordt aanbevolen om de beste kwaliteit en prestaties te ervaren

      Dubbele 5-weg bindingsposten: Premium bindingsposten voor bi-wiring en bi-amping

      Hi-Res Audio-gecertificeerd: levert een heldere en gedetailleerde high-end respons tot 40 kHz voor verbeterde hoogfrequente signalen voor de hedendaagse hoogwaardige audio en Hi-Res Audio-indelingen (zoals DSD, FLAC, WAV, ALAC en MQA)

      Product Afmetingen: 190 x 359 x 354 mm

      Netto Gewicht: 8.70 kg

      Minimale Afname: 2 pcs

      POLK AUDIO
      R200BK

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      0747192132293
      Lees meer

      10 andere producten in dezelfde categorie: