• Aanbieding!
    Dali RUBICON 2 boekenplank luidspreker
    Dali RUBICON 2 boekenplank luidspreker
    Dali RUBICON 2 boekenplank luidspreker
    Dali RUBICON 2 boekenplank luidspreker

    Dali RUBICON 2 boekenplank luidspreker

    € 2.198,00€ 898,00 Prijs per paar

    € 1.099,00€ 449,00 Prijs per stuk

    BTW inbegrepen
    Bespaar € 1.300,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 1.099,00 € -650,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Kleur :
    Aantal :

    Product is beschikbaar met verschillende opties

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    De RUBICON 2 boekenplank luidspreker van Dali is een echte traktatie voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzaam en toch functioneel model. Speciale aandacht verdient ook het minimalistische ontwerp, dat in veel verschillende opstellingen past. Dankzij de compacte afmetingen kan het toestel gemakkelijk in de omgeving worden geïntegreerd. De gepresenteerde luidspreker RUBICON 2 is ontworpen op basis van moderne technologieën. Dit alles om de geluidskwaliteit van zelfs de meest veeleisende luisteraar te verrukken.

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    DALI RUBICON 2

    De RUBICON 2 boekenplank luidspreker is de perfecte combinatie van compacte afmetingen en uitstekende geluidskwaliteit. De massieve MDF-behuizing biedt de ideale werkomgeving voor de 29 mm ultralaag-loss tweeter bestaande uit een zachte koepel, een 6,5" laag-loss driver van houtvezel en vergulde terminals RUBICON 2 reproduceert geluid met veel detail en biedt een uitstekend klankbeeld. Hij levert ook een verrassend grote basweergave met een uitstekende precisie en synchronisatie.

    Laag verlies technologie

    Het kegeldiafragma van de RUBICON serie volgt de technologie van de EPICON serie en heeft een lichte, stijve en ongelijkmatige structuur. Dit vermindert de complexiteit van het centrale deel van het karkas, zorgt voor een gelijkmatige beweging van de spoel en vermindert zo de kans op resonantie van het membraanoppervlak en zorgt voor minimale vervorming. Het zachte rubber van de luidsprekerophanging is speciaal voor de RUBICON serie ontworpen en in opdracht vervaardigd. Ook zijn alle componenten binnen de aluminium behuizing ontworpen om een maximale luchtstroom tussen de conus en het magneetsysteem te garanderen.

    Tweeters

    In de RUBICON serie gebruiken de technici van DALI zowel een onafhankelijk werkende soft-diafragma tweeter als een hybride configuratie van tweeters die hoge frequenties ondersteunen. De spreekspoel die in de luidsprekers van de RUBICON serie wordt gebruikt, is ontworpen om zeer licht te zijn en een hoog rendement te hebben, waardoor een grotere bandbreedte wordt verkregen. De lichterspoel is geplaatst in een ferrietmagneet, die de beweging ervan strak beheerst. De ribbon tweeter heeft een brede spreiding, die, gecombineerd met het zachte diafragma, de tweeter module laat werken vanaf 2,5 KHz. Deze uitzonderlijke bandbreedte in combinatie met een zeer brede spreiding van de geluidsgolf is in overeenstemming met de DALI geluidsweergave filosofie.

    SMC

    Alle modelvarianten in deze luidsprekerfamilie maken gebruik van het DALI SMC magneetsysteem, dat interferentie in tot nu toe ongekende mate vermindert. Een deel van het geheim hierachter is het gebruik van afzonderlijk gecoate magnetische korrels, waardoor een zeer sterke magneet zonder elektrische geleiding kan worden gegoten.

    WOOFER

    Het diafragma dat in de RUBICON 2 luidspreker wordt gebruikt, is gebaseerd op de erfenis van de EPICON-technologie; het heeft een lichte, stijve en ongelijke structuur. Dit vereenvoudigt de constructie van het middendeel van de RUBICON 2, zorgt voor een heen en weer gaande beweging, vermindert de kans op oppervlakte-resonantie aanzienlijk en veroorzaakt zeer weinig vervorming. Een rubberen rand met laag verlies werd speciaal ontworpen voor de RUBICON 2. Alle componenten zijn gemonteerd op een aluminium basis om een maximale luchtstroom rond het diafragma en de magneet te garanderen.

    BEHUIZING

    De RUBICON 2 luidspreker mag dan wel klein zijn, maar hij is perfect - hij mag dan wel het kleinste lid van zijn familie zijn, maar hij levert een geluid dat rijk is aan details en een brede basweergave, zodat zijn formaat zijn kracht niet prijsgeeft. Het is de perfecte symbiose tussen zijn geringe afmetingen en de parameters van het interne kastvolume dat ons doet geloven dat we de perfecte werkomgeving hebben gecreëerd om de absoluut maximale prestaties uit deze drivers te halen. Laat u niet misleiden door het kleine formaat - de RUBICON 2 is een titaan van prestaties.

    Belangrijkste kenmerken:

    • frequentiebereik +/- 3dB [Hz]: 56 - 26.000
    • gevoeligheid (2,83 V/1 m) [dB]: 87
    • nominale impedantie [ohm]: 4
    • maximaal SPL [dB]: 107
    • aanbevolen versterker vermogen [Watt]: 40 - 150
    • crossover-frequentie [Hz]: 3.100
    • Linear Drive Magnet Systeem
    • hybride tweetermodule, tweeter driver: 1 x 29 mm textiele koepel
    • lage frequentie driver: 1 x 6½" houtvezelmembraan
    • behuizingstype: Bass reflex
    • basreflex afstemfrequentie [Hz]: 42.5
    • aansluiting ingang(en): single
    • houten buitenafwerking
    • aanbevolen plaatsing: standaard/plank
    • aanbevolen afstand van achterwand tot achterzijde luidsprekers [cm]: 20-120
    • luidsprekertype: voorkant
    • verkrijgbaar in vier afwerkingen: black, white, rosso, walnut

    DALI
    RUBICON2BLACKGLOSS

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Verlengde garantie
    60 maanden

    Specifieke referenties

    ean13
    5703120107158
    Nieuw
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: