• Aanbieding!
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker
    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker

    Dali KATCH G2 Bluetooth luidspreker

    € 309,00
    € 449,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 140,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 389,00 € -80,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Kleur :
    Aantal :

    Product is beschikbaar met verschillende opties

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    De indrukwekkende nieuwe draagbare DALI KATCH G2 luidspreker is de ultieme belichaming van DALI's geavanceerde digitale technologie en unieke ontwerpexpertise, waarbij beide elementen worden gecombineerd tot een Bluetooth-luidspreker die een ongelooflijk rijk geluid levert vanuit een ongelooflijk compacte behuizing. 

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    De DALI KATCH G2 is waarschijnlijk de best klinkende batterij gevoede Bluetooth luidspreker die u kunt krijgen. Ingesloten in een slank afgeronde, robuuste behuizing, leveren speciaal ontwikkelde drivers super geluid via een interne digitale versterker. De luidspreker is eenvoudig aan te sluiten via Bluetooth 5.0 en ondersteunt superieure apt-X, apt-X HD en AAC-audiokwaliteit. De DALI KATCH G2 ondersteunt ook analoge input via een mini-jack aansluiting. Met zo'n krachtige draagbare luidspreker in uw handen zult u van de USB-oplaaduitgang genieten om uw telefoon of tablet opgeladen te houden terwijl u muziek afspeelt.

    NIEUW ONTWERP

    Verkrijgbaar in drie nieuwe kleuropties: Iron Black, Caramel White en Chilly Blue, zal de DALI KATCH G2 elegant in bijna elke omgeving opgaan. Een gouden munt met het DALI logo siert de leren band - nu in dezelfde kleur als de gekozen kleur.

    STABIELE EN VEILIGE VERBINDING

    Muziek overbrengen naar de DALI KATCH G2 is net zo eenvoudig als het maken van een Bluetooth-verbinding. Maak een traditionele verbinding of gebruik NFC voor een snelle en naadloze verbinding. De ingebouwde Bluetooth 5.0-ontvanger ondersteunt apt-X, apt-X HD en AAC-verbindingen met compatibele apparaten.

    Als alternatief beschikt de DALI KATCH G2 over een 3,5 mm stereo mini-jack ingang voor eenvoudige aansluiting van niet-Bluetooth apparaten. Het signaal op de mini-jack ingang wordt automatisch gedetecteerd, zodat u geen extra knoppen hoeft in te drukken om muziek af te spelen. Als u op de Bluetooth-knop drukt terwijl de mini-jack is aangesloten, kunt u overschakelen tussen mini-jack en Bluetooth-ingang. Naast de mini-jack ingang bevinden zich de USB oplaad en speciale oplaad aansluitingen voor de bijgeleverde voedingsadapter. Met de USB-aansluiting kunt u de luidspreker onderweg opladen, maar ook een Chromecast Audio-module of Amazon Echo aansluiten voor eenvoudige integratie in uw home-entertainmentsysteem.

    VOEG NOG EEN TOE EN MAAK EEN STEREO PAAR

    Met behulp van twee DALI KATCH G2 luidsprekers is het mogelijk om via Bluetooth™ een draadloos stereopaar te creëren met speciale linker- en rechterkanalen. De combinatie gebruikt één luidspreker als master en de andere als secundaire (slave) eenheid. De gebruikte True Wireless Stereo modus heeft verschillende voordelen: naast de toevoeging van een echt stereobeeld, zorgen de extra drivers die samenwerken voor een veel hogere, onvervormde geluidsdruk en zelfs voor een betere baskwaliteit en -diepte.

    LANGERE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ

    De ingebouwde lithium-ion batterij heeft een totale capaciteit van 3300 mAh, waardoor de DALI KATCH G2 tot 30 uur lang muziek kan afspelen op normaal volume. De hoogwaardige oplaadbare batterij is gemaakt door een gerenommeerd fabrikant en is vervangbaar, voor maximale duurzaamheid. Het duurt iets meer dan 2 uur om de batterij volledig op te laden met de meegeleverde oplader.

    NOG STEEDS DE BESTE

    Om het typische DALI-geluid in de DALI KATCH G2 te bereiken, moesten de ontwerpers een tweeweg stereoluidsprekersysteem met een groot passief diafragma gebruiken. Deze ondersteunt de woofer in een gesloten behuizing. Door de drivers aan weerszijden van de DALI KATCH G2 kast te plaatsen, galmt het geluid door de kamer voor een meeslepende luisterervaring.

    In tegenstelling tot de originele KATCH luidspreker, heeft de DALI KATCH G2 behuizing nu een binnenwand die hem in twee geïsoleerde secties verdeelt voor een betere kanaalscheiding. Twee lichtgewicht soft-dome tweeters van 21 millimeter verlevendigen de hoge en middentonen, terwijl een paar 3,5 inch aluminium woofers die werken vanaf ongeveer 2300 Hz zorgen voor een helder en goed gesynchroniseerd middentonen- en basgeluid.

    Twee sets transducers in samenwerking met de passieve unit leveren helder, gedetailleerd en consistent geluid dat alles overtreft wat u zou verwachten van een draagbare Bluetooth-luidspreker.

    Een 2 x 25 watt klasse D versterker is verantwoordelijk voor het aansturen van de DALI KATCH G2 drivers. Verbonden met het eindversterkergedeelte is een geavanceerde DSP die verantwoordelijk is voor de Bluetooth en analoge ingangen. Een in de DSP ingebouwde DAC levert een gebalanceerd stereosignaal aan het versterkergedeelte. Hierdoor blijft het versterkerontwerp eenvoudig maar doeltreffend en wordt tot 95% van het accuvermogen omgezet in uitgangsvermogen. Het versterkte audiosignaal wordt ongefilterd naar de woofer gestuurd en via een eenvoudige crossover naar de tweeter.

    Technische gegevens:

    • Frequentiebereik (+/-3 dB) - 49 - 23.000 HzMaximale SPL - 95 dB
    • Crossover frequentie - 2.300 Hz
    • Hoogfrequente transducer - 2 x 21 mm zachte koepelconus van textiel
    • Laagfrequente transducer - 2 x 3,5" aluminium conus met stoffen omhulsel
    • Passieve lage frequentie driver - 2x73x52mm stalen conus
    • Type behuizing - Ingebouwd met dubbele passieve radiatoren
    • Uitgangsvermogen [watt] - 2 x 25
    • Bedrade ingang - 3,5 mm stereo mini-jack aansluiting
    • Draadloze ingangen - BluetoothTM 5.0 Apt-X
    • USB-uitgang - opladen via USB (5V/1A)
    • Versterkertype - Volledig digitale klasse D versterker
    • Batterijtype - Li-Ion 3300 mAh
    • Afspeeltijd op batterij - tot 30 uur
    • Oplaadtijd batterij - ≈ 2 uur
    • Aanbevolen plaatsing - plank, tafel, aan riem ophangen

    Kenmerken:

    • Twee geluidsprofielen ( zuiver/warm)
    • Stereo koppelingsmodus
    • In-/uitschakelen
    • Bronselectie

    DALI
    KATCHG2IRONBLACK

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Bluetooth
    Ja

    Specifieke referenties

    ean13
    5703120112114
    Lees meer

    Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

    10 andere producten in dezelfde categorie: