Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Bluetooth luidspreker KATCH G2

   DALI

   € 399,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   De indrukwekkende nieuwe draagbare DALI KATCH G2 luidspreker is de ultieme belichaming van DALI's geavanceerde digitale technologie en unieke ontwerpexpertise, waarbij beide elementen worden gecombineerd tot een Bluetooth-luidspreker die een ongelooflijk rijk geluid levert vanuit een ongelooflijk compacte behuizing. 

   Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

   • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
   • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
   • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af

   De DALI KATCH G2 is waarschijnlijk de best klinkende batterij gevoede Bluetooth luidspreker die u kunt krijgen. Ingesloten in een slank afgeronde, robuuste behuizing, leveren speciaal ontwikkelde drivers super geluid via een interne digitale versterker. De luidspreker is eenvoudig aan te sluiten via Bluetooth 5.0 en ondersteunt superieure apt-X, apt-X HD en AAC-audiokwaliteit. De DALI KATCH G2 ondersteunt ook analoge input via een mini-jack aansluiting. Met zo'n krachtige draagbare luidspreker in uw handen zult u van de USB-oplaaduitgang genieten om uw telefoon of tablet opgeladen te houden terwijl u muziek afspeelt. 

     

     

   Verkrijgbaar in drie nieuwe kleuropties: Iron Black, Caramel White en Chilly Blue, de DALI KATCH G2 zal elegant opgaan in bijna elke omgeving. Een gouden munt met het DALI logo siert de leren band - nu in dezelfde kleur als de gekozen kleur.  

     

     

   DALI KATCH G2 is een draagbare luidspreker die in veel verschillende situaties kan worden gebruikt. Met twee verschillende audioprofielen kunt u kiezen tussen een neutrale frequentierespons die ideaal is voor de meeste luistersituaties, of een warmere respons die perfect is voor grotere kamers of wanneer de muziek net iets meer nodig heeft. 

     

     

   We hebben ook de rubberen voetjes verbeterd, zodat de DALI KATCH G2 aan oppervlakken blijft kleven zonder zijn grip te verliezen. 

   DALI
   KATCHG2CARAMELWHITE
   6 Items

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Bluetooth
   Ja

   Specifieke referenties

   ean13
   5703120112121

   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: