Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Hi-end Over-ear koptelefoons AH-GC30

   DENON

   € 349,00
   € 239,00Bespaar € 110,00
   Inclusief belasting
   Kleur
   Aantal

   Beschikbaar

   Let op: De levertijd is 3-5 werkdagen vanaf de dag dat de klant de bestelling verstuurt.

   • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
   • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
   • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af

   AH-GC30 zijn de nieuwste draadloze hoofdtelefoons van Denon die de opvolger zijn van het warm onthaalde fantastische model AH-GC20. Het nieuwe kind van ons bedrijf heeft Bluetooth met 3 verschillende modi van ruisonderdrukking die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de huidige omgeving.

   Office-modus: als u deze kiest, kunt u zich gemakkelijker concentreren op uw taken. We raden het aan aan degenen die regelmatig moeten telefoneren in de lawaaierige kantoorpanden, zoals een open ruimte. Deze modus kan ook in de sportschool worden gebruikt om naar motiverende mijmeringen te luisteren tijdens het maken van verschillende soorten oefeningen.

   Stadsmodus: hiermee kunt u genieten van uw favoriete muziek terwijl u te voet, met het openbaar vervoer of met de fiets door de drukke stad reist.

   Vliegmodus: het is speciaal ontworpen om te isoleren tegen het typische geruis in het vliegtuig. Deze modus werkt zelfs als de muziek niet wordt afgespeeld en laat u ontspannen tijdens de lange vluchten.

   Met de AH-GC30 kan muziek worden afgespeeld vanaf smartphones, tablets, hoofdtelefoonversterkers met Bluetooth-services (al dan niet draagbaar). Ze kunnen ook op traditionele wijze worden bediend, d.w.z. bedraad.

   Het meest interessante kenmerk van onze hoofdtelefoons is de ruisonderdrukking die op de volgende manier werkt: een paar ingebouwde microfoons registreren alle geluiden van lage frequentie om je heen, ‘converteren’ ze en ‘gooien 'ze uit de oordopjes. Het geconverteerde signaal verwijdert het originele signaal, dankzij de rust die wordt gegenereerd. Professioneel heet het tegenfase.

   De AH-GC30 hebben dezelfde converters die Denon ook gebruikt in hun vlaggenschip hoofdtelefoons AH-D9200, zodat ze een geluid van hoge kwaliteit en een laag vervormingsniveau leveren dat zelfs zeer veeleisende luisteraars tevreden kan stellen.

   Onze nieuwe koptelefoon is ook verbeterd wat betreft batterijen. De batterij heeft slechts 2 uur nodig om volledig op te laden en biedt een batterijduur van 20 uur. Als de batterij leeg is, heeft de AH-GC30 twee kabels waardoor ze op traditionele wijze kunnen worden gebruikt. Het is duidelijk dat de ingebouwde microfoon in de kabel ook isoleert van externe geluiden, zodat uw gesprekspartner perfect uw stem zal horen, niet wat er om u heen gebeurt.

   Het gebruik van Bluetooth voor aptX en aptX HD-technologieën maakt het mogelijk om in cd kwaliteit te genieten van geluiden van hoge resolutie in muziekkwaliteit. Het is duidelijk dat u eraan moet denken om uw hoofdtelefoon te voorzien van de juiste muziekbron van hoge kwaliteit.

   De kussentjes van de koptelefoon zijn gevuld met schuim dat zich zachtjes aanpast aan de vorm van het hoofd en de oren voor maximaal draagcomfort.

   Deze kussentjes hebben het vormgeheugen-effect rond het oor, waardoor koptelefoons, ondanks dat ze de indruk wekken enorm te zijn, niet voor je hoofd belastend zijn en na een paar dagen gebruik je zelfs kunt vergeten dat je een koptelefoon draagt.

   Onder de bijgevoegde accessoires bevinden zich twee audiokabels (1,3 m, één met microfoon, één zonder microfoon), USB-oplaadkabel (1,2 m), snelstartgids, stevige behuizing en kabelhouder.

   Functies:

   Impedantie: 16 Ohm

   Frequentie bereik: 50 - 50.000 Hz

   Gevoeligheid: 98 dB

   Bluetooth versie 5.0

   Codecs: aptX, aptX HD, AAC, SBC

   Batterij duratie: 20 uur

   Tijd om batterij volledig op te laden: 2 uur

   Gewicht: 287 g   DENON
   AHGC30BKEM
   4951035067574
   55 Items


   19-11-2021

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden
   Type koptelefoon
   Rond-oor-koptelefoon
   Connectie type
   Draadloos
   Microfoon
   Ja
   Actieve ruisonderdrukking (ANC)
   Ja

   Specifieke referenties

   ean13
   4951035067574

   Nieuw product
   Lees meer

   10 andere producten in dezelfde categorie: