• Aanbieding!
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon
    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon

    Denon AH-GC30 Hi-end Over-ear hoofdtelefoon

    € 159,00
    € 399,00
    BTW inbegrepen
    Bespaar € 240,00

    De laagste prijs afgelopen 30 dagen voor de huidige aanbieding: € 229,00 € -70,00

    Laagste prijs in de laatste 30 dagen

    Kleur :
    Aantal :

    Product is beschikbaar met verschillende opties

    24.05.2024

    Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

    Dit product is een demo model
    Voor meer informatie, bel +31 70 205 5485

    • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
    • Gratis levering!Gratis levering!
    • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

    AH-GC30 zijn de nieuwste draadloze hoofdtelefoons van Denon die de opvolger zijn van het warm onthaalde fantastische model AH-GC20. Het nieuwe kind van ons bedrijf heeft Bluetooth met 3 verschillende modi van ruisonderdrukking die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de huidige omgeving.

    Office-modus: als u deze kiest, kunt u zich gemakkelijker concentreren op uw taken. We raden het aan aan degenen die regelmatig moeten telefoneren in de lawaaierige kantoorpanden, zoals een open ruimte. Deze modus kan ook in de sportschool worden gebruikt om naar motiverende mijmeringen te luisteren tijdens het maken van verschillende soorten oefeningen.

    Stadsmodus: hiermee kunt u genieten van uw favoriete muziek terwijl u te voet, met het openbaar vervoer of met de fiets door de drukke stad reist.

    Vliegmodus: het is speciaal ontworpen om te isoleren tegen het typische geruis in het vliegtuig. Deze modus werkt zelfs als de muziek niet wordt afgespeeld en laat u ontspannen tijdens de lange vluchten.

    Met de AH-GC30 kan muziek worden afgespeeld vanaf smartphones, tablets, hoofdtelefoonversterkers met Bluetooth-services (al dan niet draagbaar). Ze kunnen ook op traditionele wijze worden bediend, d.w.z. bedraad.

    Het meest interessante kenmerk van onze hoofdtelefoons is de ruisonderdrukking die op de volgende manier werkt: een paar ingebouwde microfoons registreren alle geluiden van lage frequentie om je heen, ‘converteren’ ze en ‘gooien 'ze uit de oordopjes. Het geconverteerde signaal verwijdert het originele signaal, dankzij de rust die wordt gegenereerd. Professioneel heet het tegenfase.

    De AH-GC30 hebben dezelfde converters die Denon ook gebruikt in hun vlaggenschip hoofdtelefoons AH-D9200, zodat ze een geluid van hoge kwaliteit en een laag vervormingsniveau leveren dat zelfs zeer veeleisende luisteraars tevreden kan stellen.

    Onze nieuwe koptelefoon is ook verbeterd wat betreft batterijen. De batterij heeft slechts 2 uur nodig om volledig op te laden en biedt een batterijduur van 20 uur. Als de batterij leeg is, heeft de AH-GC30 twee kabels waardoor ze op traditionele wijze kunnen worden gebruikt. Het is duidelijk dat de ingebouwde microfoon in de kabel ook isoleert van externe geluiden, zodat uw gesprekspartner perfect uw stem zal horen, niet wat er om u heen gebeurt.

    Het gebruik van Bluetooth voor aptX en aptX HD-technologieën maakt het mogelijk om in cd kwaliteit te genieten van geluiden van hoge resolutie in muziekkwaliteit. Het is duidelijk dat u eraan moet denken om uw hoofdtelefoon te voorzien van de juiste muziekbron van hoge kwaliteit.

    De kussentjes van de koptelefoon zijn gevuld met schuim dat zich zachtjes aanpast aan de vorm van het hoofd en de oren voor maximaal draagcomfort.

    Deze kussentjes hebben het vormgeheugen-effect rond het oor, waardoor koptelefoons, ondanks dat ze de indruk wekken enorm te zijn, niet voor je hoofd belastend zijn en na een paar dagen gebruik je zelfs kunt vergeten dat je een koptelefoon draagt.

    Onder de bijgevoegde accessoires bevinden zich twee audiokabels (1,3 m, één met microfoon, één zonder microfoon), USB-oplaadkabel (1,2 m), snelstartgids, stevige behuizing en kabelhouder.

    Functies:

    Impedantie: 16 Ohm

    Frequentie bereik: 50 - 50.000 Hz

    Gevoeligheid: 98 dB

    Bluetooth versie 5.0

    Codecs: aptX, aptX HD, AAC, SBC

    Batterij duratie: 20 uur

    Tijd om batterij volledig op te laden: 2 uur

    Gewicht: 287 g



    DENON
    AHGC30WTEM
    2024-05-24

    Data sheet

    Garantie
    24 maanden
    Type koptelefoon
    Rond-oor-koptelefoon
    Connectie type
    Draadloos
    Microfoon
    Ja
    Actieve ruisonderdrukking (ANC)
    Ja

    Specifieke referenties

    ean13
    4951035067536
    Nieuw
    Lees meer

    10 andere producten in dezelfde categorie: