Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Draadloos beveiligingscamerasysteem EUFYCAM 2C (2+1)

   EUFY

   € 239,00
   Inclusief belasting
   Aantal

   Niet op voorraad

   28.02.2022

   Bestel nu en krijg geleverd met voorrang. Wij zullen contact met u opnemen om het product te leveren wanneer het beschikbaar is.

   Perfecte bewaking: livestream en opnames in kristalhelder 1080p HD. Dankzij het diagonale gezichtsveld van 135° zie je precies wat er in en om je huis gebeurt.

   • Garantie zelfs tot 5 jaarGarantie zelfs tot 5 jaar
   • Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159Altijd gratis levering voor bestellingen vanaf € 159
   • Bestel en haal in de winkel afBestel en haal in de winkel af
   • Half jaar beveiliging vanaf 1 keer opladen: Vermijd frequente reizen om de batterij op te laden en geniet van een batterijlevensduur van 180 dagen na slechts één keer opladen.
   • Gedetailleerd nachtzicht: bekijk opnames of livebeelden haarscherp, zelfs 's nachts, voor een duidelijk beeld van wie er is.
   • De waarschuwingen die er toe doen: de technologie voor menselijke detectie stelt de camera in staat om op intelligente wijze lichaamsvorm en gezichtspatroon te detecteren. Ervoor zorgen dat u alleen wordt gewaarschuwd wanneer een persoon, en niet een zwerfkat, nadert.
   • Klaar voor alle weersomstandigheden: met een IP67-classificatie voor weersbestendigheid is eufyCam 2C gebouwd om de elementen te weerstaan.
   EUFY
   EUFYCAM 2C 2+1
   0194644015305


   28-02-2022

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Specifieke referenties


   Nieuw product

   Downloaden

   EUFYCAM 2

   Instrukcja obsługi

   Downloaden (1.41M)
   Lees meer

   Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

   10 andere producten in dezelfde categorie: