Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie

   Smart buitencamera SMART OUTDOOR CAMERA

   NETATMO

   € 319,00
   Inclusief belasting
   Aantal

   Beschikbaar

   Externe bewakingscamera - voor de veiligheid van uw gezin of bedrijf

   Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

    

   Tot 5 jaar garantie

    

   Gratis levering vanaf 159€!

    

   45 dagen retourbeleid

   "Presence zet een nieuwe koers uit voor consumentenbewakingscamera's. In tegenstelling tot bestaande bewakingssystemen die menselijke analyse vereisen, begrijpt Presence wat er buitenshuis gebeurt en werkt zonder dat daarvoor een abonnement moet worden betaald. De camera detecteert onmiddellijk ongebruikelijke situaties en stuurt waarschuwingen naar de smartphone van de gebruiker. Presence biedt gebruikers bovenal gemoedsrust: het waarschuwt hen in realtime bij een inbraak, de aanwezigheid van een indringer of materiële schade," legt Fred Potter, oprichter en CEO van Netatmo, uit.


   Netatmo, het bedrijf voor slimme apparaten, introduceert een ander revolutionair product - Presence, een slimme bewakingscamera. Met behulp van een baanbrekend algoritme dat in staat is om geavanceerd te leren, detecteert Presence de aanwezigheid en rapporteert het uiterlijk van mensen, auto's en dieren buiten rond het huis.


   De aanwezigheidscamera, die op een buitenmuur wordt geplaatst, kan in real time detecteren of er ongewenste personen in huis rondlopen, of er een auto op de oprit staat of dat er een huisdier aankomt. Het apparaat herkent wat het ziet en waarschuwt u wanneer er iets nieuws wordt gedetecteerd in het bewaakte gebied.


   Presence bewaakt uw huis beter

   Een baanbrekend algoritme is speciaal ontworpen om de aanwezigheid van mensen, auto's en dieren te detecteren. Met de camera weet u meteen wat er in huis gebeurt en worden gebruikers op een intelligente manier geïnformeerd: "persoon gezien", "auto gezien", of "dier gezien".


   Dankzij het cognitieve vermogen van het algoritme kan het onderscheid maken tussen beelden, wat het gevoel van veiligheid verhoogt in geval van bijvoorbeeld dreiging van criminele activiteiten in de omgeving. Het apparaat kan bijvoorbeeld melden wanneer er iets gebeurt rond het vakantiehuis van de gebruiker, of wanneer een pakket door een koerier wordt bezorgd terwijl de gebruiker weg is.


   De gebruiker kan beslissen of het apparaat een video moet opnemen of een waarschuwing moet verzenden wanneer het de aanwezigheid van een persoon, auto of dier detecteert. Bovendien kan de gebruiker met de zonedefinitiefunctie een bepaald gebied in zones verdelen. Het systeem stuurt gedetailleerde informatie wanneer een alarm wordt gedetecteerd in een specifieke zone, b.v. rond het toegangshek, de voordeur of rond de binnenplaats. Er kunnen maximaal vier verschillende zones worden gedefinieerd. De Time-Laps modus neemt de laatste 24 uur die de camera heeft gefilmd in een oogwenk op. De gebruiker ziet een versnelde sequentie van de laatste 24 uur en kan snel herhalen wat er in een bepaalde zone is gebeurd.    De camera kan ook 's nachts werken. Dit is mogelijk door het gebruik van infrarood licht. Hij is ook uitgerust met een intelligente verlichting die inschakelt wanneer beweging wordt gedetecteerd. Het zal de weg verlichten of ongenode personen afschrikken.


   IFTTT compatibiliteit

   Het apparaat is compatibel met IFTTT-software. Met het platform kunnen verschillende diensten aan elkaar worden gekoppeld via de NETATMO SECURITY-app.


   Opslag van gegevens op basis van gebruikersvoorkeuren

   De door de Presence opgenomen beelden worden lokaal opgeslagen op een micro SD-kaart (een kaart van 8 GB wordt meegeleverd) of gebruikers kunnen de video onmiddellijk nadat hij volledig is opgenomen downloaden van hun Dropbox-account of FTP-server. Met behulp van de Dropbox-app kan de opname overal worden afgespeeld, ook als de Presence niet is aangesloten. Het proces van gegevensoverdracht van de camera naar de smartphone is beveiligd met encryptie om het hoogste niveau van bescherming te garanderen.


   Probleemloze DYI-installatie met efficiënte aansluiting

   De installatie van het toestel is uiterst eenvoudig. De camera vervangt de bestaande buitenverlichting. De volgende stap is verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk. De app is beschikbaar voor smartphones, tablets, pc's / Macs of op de Apple Watch. Het geeft de gebruiker toegang tot een opgenomen live video van wat er in huis gebeurt. Het biedt ook de mogelijkheid om eerdere waarschuwingen en eerdere video's te bekijken. Met de iOS 10-update toont Presence de iPhone-gebruiker een momentopname van elke gebeurtenis op het startscherm. De gebruiker hoeft zijn telefoon niet te unlocken om de app te openen om te weten wat er rondom het huis gebeurt.


   Presence, de indrukwekkende buitencamera met een modern design

   De camera neemt beelden op in Full HD-kwaliteit. Het werkt goed in alle lichtomstandigheden. De zichthoek is 100 graden en het detectiebereik is 20 meter. De Presence is volledig weerbestendig: tegen zon, regen, wind en ijs. Hij heeft ook een elegant en minimalistisch ontwerp. Hij is gevat in een aluminium behuizing van uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid.


   Gebruik spraakbesturing en geprogrammeerde scenario's met andere op het internet aangesloten apparaten

   Zeg het gewoon: "Ok Google, doe het licht in de tuin aan".


   Technische specificatie:

   • "Deep-Learning" - een baanbrekend algoritme om mensen, auto's en dieren te herkennen
   • Geïntegreerd verlichtingssysteem
   • Full HD - 1080p video-opname
   • Kijkhoek 100 graden
   • Detectiebereik: 20m
   • Lichtvermogen: 12W
   • "Live stream"-functie - mogelijkheid om te kijken zonder detectie van beweging
   • CMOS-sensor: 4 MP
   • Ingebouwde microfoon
   • Infrarood systeem
   • Opname op micro SD kaart, Dropbox of eigen FTP server
   • Systeem voor gegevensversleuteling
   • Eenvoudige (doe-het-zelf) installatie, ter vervanging van een bestaande buitenlamp
   • Wi-Fi-verbinding
   • Volledig weerbestendig
   • Compatibiliteit: iOS 9 of hoger, Android 4.3 of hoger.

   NETATMO
   NOC01-EU
   3700730501354
   56 Items

   Data sheet

   Garantie
   24 maanden

   Nieuw product
   Lees meer

   8 andere producten in dezelfde categorie: