Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies. U kunt de voorwaarden voor het opslaan van of toegang krijgen tot cookies in uw browser definieren. meer informatie
  • Pakket

BeoSound Multiroom set Balance Natural + Stage Gold

€ 4.398,00
€ 4.099,00Bespaar € 299,00
Inclusief belasting

Bekijk de prijsgeschiedenis

Kies een kleur in de set.

Actieve luidspreker BeoSound Balance

Kleur
  • Natural

Soundbar BeoSound Stage

Kleur
  • Gouden

Let op: De levertijd is 1-2 werkdagen vanaf de dag van de bestelling.

U moet ingelogd zijn, om over prijzen te onderhandelen

 

Tot 5 jaar garantie

 

Gratis levering!

 

45 dagen retourbeleid


Actieve luidspreker BeoSound Balance Actieve luidspreker BeoSound Balance Actieve luidspreker BeoSound Balance Actieve luidspreker BeoSound Balance Actieve luidspreker BeoSound Balance Actieve luidspreker BeoSound Balance

Kleur


Soundbar BeoSound Stage Soundbar BeoSound Stage

Kleur

Pack content

Innovatieve, draadloze luidspreker voor thuis


Innovatieve, draadloze luidspreker voor thuis

Scandinavisch minimalisme

Een interieursilhouet dat sierlijk balanceert op een basis van natuurlijk hout. De eenvoud van dit ontwerp, geworteld in het Scandinavische minimalisme, staat in schril contrast met het rauwe, hoogwaardige Bang & Olufsen geluid. En met een vorm die duidelijk in twee componenten is opgedeeld, is Beosound Balance een luxueus ontwerp in de vorm van een luxueus interieurobject. Voor het ontwerp hebben we samengewerkt met Benjamin Hubert van Layer Design, een creative studio uit Londen die niet alleen gespecialiseerd is in design, maar ook in het creëren van unieke gebruikersinterfaces.

MAXIMALISEER DE GELUIDSPRESTATIES

Optimale plaatsing

Beosound Balance is ontworpen om tegen de muur op een plank of bijzettafel te worden geplaatst en levert zorgvuldig een gecontroleerde geluidsoverdracht voor een heldere akoestische ervaring vanaf de voorkant en een rijke geluidsverbetering aan de achterkant. Het resultaat is een indrukwekkend grote akoestische ervaring, helemaal in verhouding tot zijn grootte.

VAKMANSCHAP

Een unieke combinatie van luxe materialen die zijn gemaakt om een ​​iconisch uiterlijk en eersteklas geluidsprestaties te creëren - een nauwkeurig vervaardigde aluminium grill met een Fibonacci-patroon voor akoestische transparantie en een massief eikenhouten base voor een sculpturaal gevoel.

EEN MOOI INTERACTIEF ONTWERP

Verwelkomt u met een human touch

Tactiele gebruikersinterface en lichtdoorlatend aluminium voor een subtiele look en een vleugje magie met ingebouwde proximity-sensoren om u te verwelkomen wanneer u Beosound Balance nadert voor interactie - zodat de bedieningselementen alleen verschijnen wanneer dat nodig is. Wanneer je wegloopt van Besound Balance, dimmen de bedieningselementen opnieuw en blijft alleen het prachtig ontworpen aluminium oppervlak zichtbaar, voor een ultieme cleane look.

STEREO KOPPELING

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw muziek

Koppel twee Beosound Balance-luidsprekers draadloos aan elkaar met behulp van de Bang & Olufsen-app en ga op in meer detail, diepte en schaal dan ooit tevoren. Dit is uw muziek - precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

BEOLINK MULTIROOM

Aansluiten. Controle. Toneelstuk.

Een eenvoudige manier om Bang & Olufsen-producten van vroeger en nu met elkaar te verbinden. Direct streamen, tv kijken of vinyl afspelen vanaf uw iconische draaitafel - Beolink zorgt ervoor dat het allemaal samenwerkt. Bedien uw hele installatie met één afstandsbediening. Start of stop muzikale momenten in het hele huis met One Touch-bediening.

Haal meer uit uw stem

Beosound Balance met de Google Assistent. U kunt thuis gemakkelijk van muziek genieten, gewoon met uw stem; u kunt uw favoriete muziekcollectie afspelen, het volume regelen en informatie vinden over het nummer waarnaar u luistert, handsfree. U kunt ook uw dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten in uw huis bedienen - simpelweg door uw stem te gebruiken.

Bovendien heeft Beosound Balance vier favoriete knoppen, waar u uw favoriete Google-presets en luisterervaringen kunt opslaan voor gemakkelijke toegang.

Verschillende geluidservaringen

Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers, is Beosound Balance gemaakt om sterke basprestaties en een breed geluidsbeeld te leveren voor een echt kamervullend geluid, wanneer u maar wilt. De mogelijkheid om ‘Beam’ technologie te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluidsgerichtheid te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities - alles in één pakket.

Geluidsprestaties

De akoestische set-up van Beosound Balance omvat twee 5,25'' basdrivers voor krachtige basprestaties, twee 2'' full-range drivers en één 3/4 tweeter aan de voorkant voor een heldere, gedefinieerde geluidsweergave en tot slot twee 3'' volledige range-drivers die achterin zijn geplaatst en samenwerken in perfecte balans als geluidsversterkers.

Active Room Compensation

Beosound Balance is uitgerust met Active Room Compensation-mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer, in de praktijk door de luidsprekerafstemming actief aan te passen om de akoestische omgeving te compenseren.

Data sheet

Garantie
24 maanden

Met Bang & Olufsen's eerste soundbar kan iedereen het legendarische geluid van het merk in de eigen huiskamer ervaren, want de Beosound Stage werkt met elke HDMI ARC-capabele TV. Dankzij vier woofers in een configuratie met maximaal 11 luidsprekers is geen extra subwoofer nodig.


De Beosound Stage is een zeer exclusieve soundbar van Bang & Olufsen die kan worden gebruikt als alternatief voor een home cinema- of stereosysteem en die geluid van topklasse biedt in een luxueus ontwerp.

Onbeschrijflijk geluid

Met Beosound Stage kunt u uw luisterervaring met TV of muziek naar een hoger niveau tillen. Eigenlijk is het moeilijk te zeggen of deze soundbar mooier klinkt of er mooier uitziet. De Beosound Stage verbetert uw kijkplezier naar films en TV met de nieuwste audiotechnologie, en het moet gezegd worden dat hij ook genoeg vermogen heeft om geen aparte subwoofer nodig te hebben.

Met Bang & Olufsen's eerste soundbar kan iedereen het legendarische geluid van het merk in de eigen huiskamer ervaren, want de Beosound Stage werkt met elke HDMI ARC-capabele TV. Dankzij vier woofers in een configuratie met maximaal 11 luidsprekers is geen extra subwoofer nodig.

Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een uitstekend middenkanaal voor een optimale spraakweergave. Films kijken wordt verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij het geluid zich in de driedimensionale ruimte om u heen beweegt. Beosound Stage bevat elf luidsprekers die worden aangestuurd door hun eigen versterker, wat resulteert in een driekanaals, volledig actieve, DSP-gebaseerde luidsprekeroplossing voor uitzonderlijk diepe en rijke prestaties.

Data sheet

Garantie
24 maanden
Lees meer

10 andere producten in dezelfde categorie: