Eénpunts muzieksysteem BEOPLAY A9 4th Gen 2 MET
      Eénpunts muzieksysteem BEOPLAY A9 4th Gen 2 MET
      Eénpunts muzieksysteem BEOPLAY A9 4th Gen 2 MET
      Eénpunts muzieksysteem BEOPLAY A9 4th Gen 2 MET

      Eénpunts muzieksysteem BEOPLAY A9 4th Gen 2 MET

      € 3.399,00
      BTW inbegrepen
      Kleur :

      Krachtige, draadloze luidspreker met iconisch design

      Eénpunts muzieksysteem en eigentijds designicoon met krachtig geluid en aanpasbaar ontwerp.

      • Tot 5 jaar garantieTot 5 jaar garantie
      • Gratis levering!Gratis levering!
      • 45 dagen retourbeleid45 dagen retourbeleid

      Een oneindige cirkel van geluid, design en vakmanschap

      "Met de A9 wilde ik een tijdloze klassieker maken, iets dat mooi is vanuit alle hoeken en in alle tijden. A9 werd geïnspireerd door geluid en door muziek. De vorm is een cirkel en de reden waarom ik voor een cirkel kies is omdat het geluid zich voortplant in cirkels. De A9 is gemaakt van minimale elementen die zo veel mogelijk zijn gebruikt en vervaardigd in de beste materialen; hoge kwaliteit hout, hoge kwaliteit kunststof, hoge kwaliteit aluminium en een zeer goede stof-fabricage.”

      GELUID

      Vul elke ruimte met iconisch geluid

      De Beoplay A9 vult elke kamer met gedetailleerd Bang & Olufsen Signature geluid dankzij het krachtige digitale versterkersysteem van maar liefst 480 watt. Ingebouwde Room Compensation past het geluid perfect aan de omgeving aan, zodat u uw muziek kunt ervaren zoals de artiesten het bedoeld hebben, onafhankelijk van de plaatsing van de luidspreker.

      • luidspreker met stereoconstructie
      • effectieve frequentierespons: 33 - 23 000 Hz
      • versterkers: 1x 400 W klasse D voor de woofer, 2x 200 W klasse D voor de middentonenluidspreker, 2x 200 W klasse D voor de hogetonenluidspreker, 2x 150 W klasse D voor de tweeter
      • woofer: 1x 8"
      • middenbereik luidspreker: 2x 3"
      • full-range luidspreker: 2 x 1½"
      • tweeter: 2x ¾"
      • type behuizing: Bass-reflex
      • aansluitingen: 1x Line-in / optische combo-jack, 1x Ethernet
      • draadloze connectiviteit: WLAN - 802.11b/g/n/ac (2.4GHz & 5GHz), DLNA - DMR, Apple AirPlay 2, Bluetooth 4.2
      • multiroom en geïntegreerde streamingdiensten: Bang & Olufsen Multiroom, ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2, TuneIn, Deezer
      • actieve ruimtecompensatie: de technologie analyseert uw kamer met een externe microfoon en creëert een set door de gebruiker gedefinieerde filters om reflecties van meubels en muren te compenseren
      • extra kleuren bekleding: zilver, rood, groen, bruin, blauw en zwart (kan als accessoire worden aangeschaft)
      • Poten en muurbeugel: poten verkrijgbaar in eiken, esdoorn, walnoot, muurbeugel ook verkrijgbaar (kan als accessoire worden gekocht)

      MATERIALEN

      B&O X Kvadrat

      De prachtige luidsprekerhoezen van wol-mix voor de Beoplay A9 zijn gemaakt in samenwerking met het gerenommeerde textielmerk Kvadrat. Het Deense designbedrijf heeft een serie hoezen geproduceerd in een grote verscheidenheid aan kleuren die je speaker doen opvallen of opgaan in je interieur.

      ONTWERP

      Als een meubel

      De dagen van het verbergen van de stereo-installatie zijn voorbij. We hebben de Beoplay A9 ontworpen als een prachtig meubelstuk met zorgvuldig geselecteerde materialen en compromisloze aandacht voor detail. Het resultaat is een iconisch muziekstuk dat u overal kunt, en wilt neerzetten.

      VERBONDEN LUIDSPREKER

      Klinkt samen beter

      De Beoplay A9 maakt deel uit van Connected Speakers, een eenvoudige en naadloze manier om muziek door het hele huis te streamen met Chromecast of Airplay 2, of natuurlijk via de B&O app. Sinds kort is ook de mogelijkheid erbij gekomen tot Stereo Pairing, door 2 BeoPlay A9’s te combineren voor een nog grootsere geluidservaring.

      VOLLEDIGE CONNECTIVITEIT

      Eenvoudig - verbluffende muziek in en om uw woning

      Sluit de Beoplay A9 aan op uw favoriete muziekstreamingservices om geweldig geluid in uw huis te krijgen. Verspreid muziek naar elke kamer door je draadloze speakers te koppelen en creëer een multiroom-ervaring. De Beoplay A9 ondersteunt ingebouwde Chromecast™, AirPlay 2, Beolink Multiroom en Bluetooth.

      KRIJG MEER GEDAAN MET UW STEM 

      Beoplay A9 met de Google Assistent.

      U kunt thuis gemakkelijk van muziek genieten, gewoon met uw stem; u kunt uw favoriete muziek afspelen, het volume regelen en informatie vinden over het nummer waarnaar u luistert, handsfree. U kunt ook uw dag plannen, alarmen instellen en slimme apparaten in uw huis bedienen - gewoon door uw stem te gebruiken. Met meerdere ingebouwde microfoons vangt de BeoPlay A9 altijd uw stem op, zonder dat u deze hoeft te verheffen.

      PLAATSEN

      Veel manieren om muziek te plaatsen

      Ontworpen om te veranderen met uw eigen levensstijl. U bent vrij om de Beoplay A9 in een hoek, buiten in een kamer te plaatsen of aan de muur te hangen met de optionele muurbeugel. Uiteraard zorgt de ingebouwde room adaptor switch ervoor dat de luidspreker altijd net zo goed klinkt als hij eruit ziet, onafhankelijk van de plaatsing van de luidspreker.

      B&O
      BEOPLAYA9BRONZE 4GEN

      Data sheet

      Garantie
      24 maanden

      Specifieke referenties

      ean13
      5705260085167
      Lees meer